Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lorient İddaa Tahmini 30.04.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 30 Nisan Pazar akşamı 33. hafta heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadelede, PSG ile Lorient karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Hovarda, PSG galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.30, Lorient galibiyetine ise 14.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.27, 2.5 Alt 3.73 oran kazandırıyor.

PSG Zirvede Doludizgin

PSG şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Fransa Ligue 1’de en yakın rakiplerinden Lens’i mağlup ederek, puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Galtier’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Angers deplasmanında kazanarak, puan farkını bitime 6 hafta kala 8’de tutmayı başardı. Ligde 3 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran yıldızlar topluluğu, sorunlarını çözdü. Messi ile taraftarlar arasında yaşanan kriz, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından teknik adama gelen eleştirilerle birlikte zor günler geçiren ev sahibi, 3’te 3 yaparak yeniden rüştünü ispatladı. Son 6 haftaya büyük bir avantajla giren ve kazanma alışkanlığını sürdüren PSG, kolay kolay hata yapmayacağını gösterdi. Geçtiğimiz hafta Angers deplasmanında Mbappe’nin golleriyle kazanan ev sahibinde, Messi ve Mbappe işbirliği devam ediyor.

Lorient Güven Vermedi

Bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de tam 5 haftadır maç kazanamıyor. Üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan tamamen uzaklaşan Lorient, sezonun ikinci yarısı itibariyle etkisiz kaldı. Son 5 haftayı 3 yenilgi, 2 beraberlikle geride bırakan Regis Le Bris’in öğrencileri, son 13 haftalık fikstürden ise sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Lorient, savunma hattında önemli zafiyetler gösterdi. Kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, bu hafta ligin en golcü takımı PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibine iç saha avantajına rağmen 2-1’lik skorla boyun eğen Lorient, deplasmanda güven vermekten çok uzakta.

PSG – Lorient Maç Bilgileri

PSG – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Nordi Mukiele, Neymar ve Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor. Lorient cephesinde ise Theo Le Bris ve Julien Laporte’nin sakatlığı bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Fabian Ruiz, Carlos Soler, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya en yakın rakibinin 8 puan üzerinde lider girmeyi başaran PSG, harika hücum performansıyla dikkat çekiyor. Ev sahibi son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanan Lorient karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.31

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider iç sahada haftayı puansız kapattı. İlk yarıdan 10 kişi kalan PSG, Lorient karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Galtier ve öğrencilerine, Marsilya bir adım daha yakınlaştı.