Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Angers Maç Tahmini 30.04.2023

İddaa fikstüründe 30 Nisan Pazar akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Angers karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak.

Hovarda, Rennes galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.40, Angers galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Rennes Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Rennes, 10 kişiyle mücadeleyi tamamlayan rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Maç boyunca yakaladığı net fırsatlardan yararlanamayan Bruno Genesio ve öğrencileri, 54. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Montpellier’e kaybetti. Son 4 haftada 3. yenilgisini yaşayan ev sahibi, 53 puanla 6.’lığa geriledi. Avrupa hayallerinden uzaklaşmaya başlayan ve sezonun ikinci yarısı itibariyle istikrardan uzak kalan Rennes, kötü gidişata çözüm arıyor. Sezonun ilk yarısında Ligue 1’in en üretken takımları arasında yer alırlarken, son haftalarda skor üretmekte zorlanıyorlar.

Angers Lige Veda Ediyor

Fransa Ligue 1’in 33. haftasında Renne deplasmanına konuk olacak olan Angers, puan kaybetmesi halinde küme düşmeyi garantileyebilir. İlk 32 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 24 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, uzun bir süre önce ligin en alt sırasına demir attı ve bir daha kurtulamadı. Alexandre Dujeux yönetiminde yoluna devam eden Angers, son 2 haftada aldığı mağlubiyetlerle, lige veda etmeyi kabullenmiş bir görüntü sergiledi. Son 6 haftada tüm maçlarını kazansa dahi, rakiplerinin puan alması halinde lige veda edecek olan ekip, umutlarını 1 hafta daha korumak için Rennes deplasmanında galibiyet arayacak. Angers ligin en güven vermeyen takımı olurken, bir mucizeyi gerçekleştirmeyi başaramaz.

Rennes – Angers Maç Bilgileri

Rennes – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Alexandre Dujeux, Xeka ve Adrien Truffert’in sakatlıkları bulunuyor. Angers’te Lois Diony, Amine Salama, El Melali, Eneme Ella ve Pierrick Capelle sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Joe Rodon, Hamari Traore, Birger Meling, Arthur Theate, Desire Doue, Toko Ekambi, Djed Spence, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Souleyman Doumbia, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına taraftarı önünde son vermek isteyen Rennes, en alt sırada yer alan ve kümede kalma umutlarını kaybeden Angers karşısında, rahat bir galibiyet alacak ve ligde yeniden yükselişe geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.79

Hovarda Oranı: MS 1 (-2), Oran 3.22

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gole sahne olan mücadelede, Rennes 4 golle kazanırken, deplasmanda 2 golle mağlup olan Angers lige veda etti. Ev sahibinin ligin en alt sırasındaki rakibine 3 golle üstünlük kuracağını düşünüyorduk ve yanıldık.