Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Mainz 05 İddaa Tahmini 30.04.2023

Wolfsburg sahasında Mainz 05‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 30. hafta mücadelesi, 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Wolfsburg galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.56, Mainz 05 galibiyetine ise 3.17 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.00, beraberliğe 3.07, konuk ekibe ise 2.66 oran veriyor.

Wolfsburg Kolay Maç Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da ilk 29 haftayı 11 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 43 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarıyla üst sıra hedefinden uzaklaşmaya başlayan Niko Kovac’ın öğrencileri, Bochum deplasmanında harika bir galibiyetle kötü gidişata son verdi. Deplasmandan 5-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, 6. sıradaki Bayer Leverkusen ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indirmeyi başardı. Son 4 iç saha maçından 1’er puanla ayrılan Wolfsburg, maç kazanmakta zorlansa da, rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı tanımadı. Son 9 haftada sadece 1 kez mağlup olduklarını belirtelim.

Mainz 10 Maçtır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da son 5 haftalık fikstüre girilirken, Mainz 05’i tam 10 haftadır mağlup edebilen olmadı. Bo Svensson önderliğinde harika bir seri yakalayan konuk ekip, bu seriyi geçtiğimiz haftanın lideri Bayern Münih karşısında galibiyetle taçlandırdı. Rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başaran Mainz 05, kendi puanını ise 45’e kadar yükseltti ve 7. sırada yer aldı. Avrupa umutlarıyla son haftalara giren konuk ekip, son 10 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. 10 maçta 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran, Bayern Münih karşısında ise 3 puanı 3 golle alan Mainz 05, hücum hattındaki etkisiyle Bundesliga sahnesinde güven vermeye devam ediyor.

Wolfsburg- Mainz 05 Maç Bilgileri

Wolfsburg – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Micky van de Ven kart cezalısı. Nmecha, Parades ve Otavio’nun ise sakatlıkları bulunuyor. Mainz 05 takımında ise Jonathan Burkardt’ın sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kalırken, iki takımda Avrupa için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta harika galibiyetlere imza atan Wolfsburg  ve Mainz 05, gollerine bu hafta devam edecek ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg iç sahada harika bir sınav verdi. Ev sahibi rakibine 3 golle üstünlük kurarken, Mainz 05 skor üretmeyi başaramadı.