İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Hellas Verona Maç Tahmini 30.04.2023

S Sport Plus ekranlarından 30 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu mücadelede intobet, Cremonese galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.25, Hellas Verona galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Cremonese Düşme Potasında

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, bitime 6 hafta kala ligin zayıf halkaları arasından kurtulamadı. Sampdoria’nın ardından ilk 31 haftanın en zayıf performansını sergileyen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Sezonun en büyük sürprizlerinden birine İtalya Kupası’nda imza atan ve yarı final mücadelesi veren Davide Ballardini’nin öğrencileri, iç sahada 2-0 kaybettiği Fiorentina ile hafta içi fikstüründe golsüz berabere kaldı ve kupa serüvenine veda etmek zorunda kaldı. Sezonun geri kalanında ligde kalmak için mücadele edecek olan Cremonese, 31 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibinin, ligde kalma şansını düşük görüyorum.

Hellas Verona Ligi Bırakmıyor

Hellas Verona son 3 haftada birbirinde kritik galibiyetler ve beraberliklere imza attı. Kümede kalma mücadelesi veren konuk ekip, iç sahada konuk ettiği Sassuolo ve Bologna’yı mağlup etmeyi başarırken, lider Napoli ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran Hellas Verona, düşme hattının üzeriyle puan farkını bitime 7 hafta kala 1’e kadar indirdi. Marco Zaffaroni göreve geldikten sonra ligde etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta düşme potasını beraber paylaştığı Cremonese karşısında galibiyet arayacak. Son haftaların formda takımı, deplasmana son derece formda ve moralli çıkacak.

Cremonese – Hellas Verona Maç Bilgileri

Cremonese – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de Leonardo Sernicola kart cezalısı. Vlad Chiriches’in ise sakatlığı devam ediyor. Hellas Verona’da ise Davide Faraoni kart cezalısı. Lasagna, Henry ve Zeefuik’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Cyriel Dessers.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Adolfo Gaich, Darko Lazovic, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini atlatmayı başaramasa da, son 3 haftada çok iyi performanslarla karşımıza gelen Hellas Verona, yenilmezlik serisini Cremonese karşısında 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Düşme hattındaki iki takımda 1’er gol bulduğu mücadelede, puanları bölüştü.