İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Sampdoria Maç Tahmini 30.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son 7 haftaya girilirken, Fiorentina sahasında Sampdoria‘yı konuk edecek. 30 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Fiorentina galibiyetine 1.39, beraberliğe 4.90, Sampdoria galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Fiorentina, İtalya Kupası’ndan final biletiyle dönüyor. Cremonese’yi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, rövanştan aldığı golsüz beraberlikle tur atladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı finalist olarak karşımıza çıkan ev sahibi, 3 kulvarda birden yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 9 haftadan sadece 1 mağlubiyet alan Fiorentina, 8 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Monza deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu zorlu fikstürde Sampdoria engelini galibiyetle geçmek istiyor.

Sampdoria Dipten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 31 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 20 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, son 7 haftaya en zayıf halka olarak giriyor. Kalesini tam 50 kez gole kapatamayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 20 gol gönderebildi. Dejan Stankovic yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sampdoria, son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan Sampdoria, hem ligin en az gol atan takımı hem de en az maç kazanan takımı olarak dikkat çekiyor. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 10’a kadar yükselirken, bitime 7 hafta kala Sampdoria’nın galibiyete ihtiyacı var.

Fiorentina – Sampdoria Maç Bilgileri

Fiorentina – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Giacomo Bonaventura’nın sakatlığı devam ediyor. Sampdoria cephesinde ise Emil Audero, Ignacio Pussetto ve Andrea Conti’nin sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Koray Günter, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nn en formda takımları arasında yer alan Fiorentina, son haftalarda 3 kulvardaki etkisiyle dikkat çekiyor. Ev sahibi ligin en zayıf halkası Sampdoria karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.73

intobet Oranı: H1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina taraftarı önünde çok rahat kazandı. Ev sahibi Sampdoria ağlarına 5 gol göndermeyi başarırken, kalesinde gol geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.