İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Getafe Bahis Tahmini 30.04.2023

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Espanyol evinde, Getafe ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

EspanyolGetafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 2.45, beraberlik 3.05, Getafe kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Espanyol Deplasmanda Kaybetti

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi yine puan kaybetti. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 4-2 mağlup oldular. Öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Luis Garcia’nın ekibinde moraller bozuk. La Liga’tam 8 maçtır galibiyet alamayan Espanyol’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada Getafe ile karşı karşıya gelecekler. Kaybetmeleri halinde ise kümede kalma şansları iyice azalacak. Maç öncesinde Espanyol’da Brian Olivan’ın sakatlığı sürüyor.

Getafe 5 Maçtır Kazanamıyor

Getafe, La Liga’da düşme hattına geriledi. Geçtiğimiz hafta içi Alfonso Perez’de Almeria’yı konuk eden Getafe, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından  La Liga’da düşme hattına gerileyen Getafe’de teknik direktör Quique Flores’in görevine son verildi. Bu hafta Cadiz ve Valencia’nın karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Getafe’nin 3 puan alması gereken bir hafta diyebiliriz. Getafe bu hafta Espanyol’a konuk olacak. Maç öncesinde Getafe’de Djene Dakonam kart cezalısı. Mauro Arambarri ise sakat.

Espanyol – Getafe Maç Bilgileri

Espanyol – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Brian Olivan’ın sakatlığı sürüyor. Getafe’de Djene Dakonam kart cezalısı. Mauro Arambarri ise sakat.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Espanyol, La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Hafta içi La Ceramica’da Villarreal karşısında da 4-2 mağlup oldular. Üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Espanyol düşme hattında. Getafe’de hafta içi Alfonso Perez’de Almeria’ya 2-1 kaybetti ve düşme hattına geriledi. Quqiue Flores ile de yollar ayrıldı. Son 5 maçtır galibiyet alamayan Getafe’nin düşme hattına gerilediğini belirtelim. Kazanan takım kümede kalma yolunda umutlarını koruyacak. Espanyol’u saha ve seyirci avantajı ile 3 puan almasını bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, 3 puanı kaptı. Joselu’nun penaltı golüyle Getafe’yi 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler.