sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.05.2023

İddaa fikstüründe 2 Mayıs Salı akşamı yer alan güvendiğimiz mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Freiburg – Leipzig: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; 2 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Freiburg ile Leipzig kozlarını paylaşacak. Almanya DFB Kupası Yarı Final karşılaşmasına, Europa-Park Stadı ev sahipliği yapacak. Almanya DFB Kupası’nın yarı finalisti Freiburg, Almanya Bundesliga’da 3 haftadır aldığı üst üste galibiyetler ve sezon genelindeki başarısıyla dikkat çekti. 30 haftayı 16 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Christian Streich’in öğrencileri, son 4 haftaya liderin 6 puan gerisinde giriyor. Son 3 hafta Werder Bremen, Schalke 04 ve Köln karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, attığı 6 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kupa serüveninde ise son olarak lider Bayern Münih’i elemeyi başardılar. Sezonun sürpriz takımları arasında yer alan Freiburg, kupa şansını kaçırmak istemiyor. Ev sahibi ligde Leipzig karşısına deplasmanda çıkmış ve 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı. Almanya Bundesliga’da 30. haftayı galibiyetle kapatan bir diğer yarı finalist ise Leipzig oldu. İç sahada ağırladığı Hoffenheim karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, 5. sıradaki yerini korumayı başarırken, Bayer Leverkusen deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyeti unutturdu. Son 4 haftanın 3’ünde kazanan Marco Rose ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası’nda ise finale bir adım uzaklıkta. Çeyrek Final eşleşmesinde Dortmund’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, iki kulvarda birden etkili oldu. Sezonun son haftalarında yükselişe geçen konuk ekip, ligde zorlanmadan mağlup ettiği Freiburg’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Marco Rose ve öğrencileri sahadan final biletiyle ayrılmak istiyor. Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluğa adım adım yaklaşan Freiburg ve Leipzig, final bileti için karşı karşıya geliyor. İki takımda Bundesliga’nın son haftalarında iyi performanslar sergiledi. Rotasını tamamen kupa şampiyonluğuna çeviren iki formda takımın, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

Toulouse – Lens: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Toulouse sahasında Lens’i konuk edecek. Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan mücadele, 2 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Hafta sonu fikstüründe Fransa Kupası’nda şampiyonluk için mücadele eden Philippe Montanier’in öğrencileri, finalde Nantes’i 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı ve 66 yıl aranın ardından kupada şampiyonluk yaşadı. Fransa Ligue 1’e geri döndüğü sezonda kupa sürpriziyle dikkatleri üzerine çeken Toulouse, özellikle finalde müthiş bir futbol sergiledi. Fransa Ligue 1’de ise ilk 32 haftayı 12 galibiyet, 5 beraberlik, 15 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Toulouse, bitime 6 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 9’a kadar çıkardı. Maç eksiğine rağmen, ligin rahat bir konumda yer alan ev sahibinde, kupa zaferi moralleri yerine getirdi. Lens ile hafta içi mesaisinde karşı karşıya gelecek olan Toulouse, zirve takibindeki rakibine karşı sürpriz bir galibiyet arayacak. Lens zirve takibinde kritik bir galibiyet aldı. Fransa Ligue 1’in 31. haftasında lideri yakalama fırsatı bulan Lens, PSG deplasmanında aldığı 3-1’lik mağlubiyetle birlikte, liderin 9 puan gerisine düştü. Hatasını Moanco karşısında 3-0’lık harika iç saha galibiyetiyle telafi etmeyi başaran Franck Haise ve öğrencileri, liderin puan kaybettiği haftada yeniden zirveyle puan farkının 6’ya indirme şansına sahip. Son 9 haftalık fikstürde sadece lidere karşı mağlup olan Lens, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Monaco galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran konuk ekip, liderin puan kaybettiği haftada bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de rüya gibi bir sezon geçiren Lens, sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Toulouse karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de zirveye bir adım daha yaklaşma fırsatı yakalayan Lens, son 9 haftanın en formda takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip harika performans grafiğini Monaco zaferinin ardından Toulouse deplasmanında 3 puanla taçlandırmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.41

intobet Bahis Oranı: 3.24