İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Villarreal İddaa Tahmini 03.04.2023

İspanya La Liga’da kümede kalma savaşı veren Valencia iç sahada, Villarreal ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Valencia ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 2.95, beraberlik tercihinin 3.50, Villarreal galibiyetinin ise 2.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valencia Alt Sıralarda 

Valencia, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanına konuk olan Ruben Baraja’nın ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 2 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Valencia, düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Geçen hafta sonu Espanyol’un kazanmasıyla puan farkı 2’ye düşmüş oldu. Valencia bu hafta Mestalla’da Villarreal ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Valencia’da Justin Kluivert ve Marcos Andre’nin sakatlıkarlı sürüyor. 

Villarreal 3 Golle Kazandı 

Villarreal, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. La Ceramica’da taraftarı önünde konuk ettikleri Celta Vigo karşısında 3 puan almayı başaran Villarreal, rakibini 3-1 ile geçti. La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçen Quique Setien’in ekibinde ilk 4 umutları devam ediyor. 4. sıradaki Real Sociedad ile aralarında 5 puanlık fark var. Villarreal bu hafta ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales sakat olan isimler.

Valencia – Villarreal Maç Bilgileri

Valencia – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Justin Kluivert ve Marcos Andre’nin sakatlıkarlı sürüyor.  Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales sakat olan isimler.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Villarreal'in ilk 11'i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Valencia, bildiğimiz gibi La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Cadiz deplasmanında 2-1 kaybettiler ve 2 maçlık galbiiyet serileri sona erdi. Villarreal ise hafta sonu Celta Vigo engelini 3-1 ile geçti. Nicolas Jackson önderliğinde rahat bir galibiyet aldılar. Son 2 maçında 6 puan çıkartan Villarreal, hücumda da üretken. Taraf bahsini riskli gördüğüm maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mestalla’da kazanan çıkmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele 1-1 sona erdi.