İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Celta Vigo Bahis Tahmini 03.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Celta Vigo deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT 2 kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Getafe Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.60, beraberlik 3.00, Celta Vigo kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Getafe Düşme Hattında

Getafe, La Liga’da bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol deplasmanına konuk olan Getafe, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Getaef düşme hattında yer alıyor. Yeni hocaları Jose Bordalas yönetiminde de çıktıkları ilk maçtan mağlubiyet ile ayrıldılar. Getafe bu hafta ise Celta Vigo’yu konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Gonzalo Villar ise cezalı.

Celta Vigo Deaplasmanda Kaybetti

Celta Vigo, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Celta Vigo, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Nicolas Jackson’a önlem alamayan Carlos Carvahal’ın ekibi haklı bir yenilgi yaşadı. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Orta sıralarda yre alan Celta Vigo, bu hafta Getafe’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Celta Vigo’da Agustin Marchesin ve Oscar Mingueza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Celta Vigo Maç Bilgileri

Getafe – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Gonzalo Villar ise cezalı. Celta Vigo’da Agustin Marchesin ve Oscar Mingueza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Getafe, geçtiğimiz hafta sonu Espanyol’un konuğuydu ve mücadeleden puansız ayrıldı. Rakibine deplasmanda 1-0 kaybettiler. La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşayan Getafe’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Bu hafta ise Celta Vigo ile karşılaşacaklar. Celta Vigo’nun ise bir iddiası bulunmuyor. La Liga’da rahat konumdalar diyebiliriz Geçen hafta Vilalrreal’e 3-1 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Getafe’nin kazanmsı gereken bir maç. Alfonso Perez’de taraftarı önüde Getafe’yi 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe tek golle kazandı. Enes Ünal’ın penaltı golüyle Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler.