sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.05.2023

14 Mayıs Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Hellas Verona – Torino: MS 1, 2.09 (iddaa) – 2.42 (intobet) ;14 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 35. hafta mücadelesinde, Hellas Verona sahasında Torino’yu konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Lecce deplasmanına konuk olan Hellas Verona, en yakın rakibi karşısında kazanarak hem düşme hattının üzerinde kalmayı başardı hem de Lecce ile arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. İnter’e karşı iç sahada yaşanan 6-0’lık hezimetin ardından kısa sürede toparlanmayı başaran Marco Zaffaroni’nin öğrencileri, son 4 haftaya düşme potasının 3 puan üzerinde girmeyi başardı. Son 6 haftalık fikstürde sadece İnter’e karşı mağlup olan Hellas Verona, lige sıkı sıkı tutundu. Kümede kalma savaşı devam eden ev sahibi, bu hafta ise sahasında Lecce’yi konuk edecek. Kalesinde gördüğü 58 gole karşılık, rakip fileleri 28 kez havalandırabilen Hellas Verona, teknik adam değişikliğinin ardından hücum hattında etkili olmaya başladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken, konuk ekip Torino 34 haftalık fikstürü 12 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. 46 puanla ligin 12. sırasında kendisine yer bulan Ivan Juric’in öğrencileri, düşme hattının 19 puan uzaklığında yer aldı. Ligde kalmayı garanti altına alan Torino, üst sıralardan ise uzak kaldı. Son 4 haftada prestij mücadelesi verecek olan konuk ekip, Sampdoria deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Monza ile 1-1 berabere kaldı. İkinci yarının başlangıcında 1-0 öne geçen Torino, bitime saniyeler kala skoru koruyamadı ve galibiyeti kaçıran taraftı. Hedefsiz kalmasına karşın, Torino son 2 haftada etkili oldu. Son 4 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi devam eden ve henüz tehlikeyi atlatamayan Hellas Verona, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle güven tazeledi. Ev sahibi kazanmaya Torino karşısında devam edecektir.

Monza – Napoli: MS 2, 1.55 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğunu ilan Napoli, 14 Mayıs Pazar akşamı Monza deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurdu. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, uzun süre önce matematiksel olarak ligde kalmayı garanti altına aldı. 34 haftayı 12 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Monza, 46 puanla 11. sırada yer aldı. Ligin orta sıralarına demir atan Monza, son 6 haftalık fikstürü 3 beraberlik, 3 galibiyetle geride bıraktı. Son 2 hafta Roma ve Torino karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan ev sahibi, son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Monza bu hafta sahasında şampiyonluğunu ilan eden Napoli’yi konuk edecekler. İtalya Serie A Ligi’nin şampiyonu Napoli, bitime 4 hafta kala Monza deplasmanına konuk oluyor. İtalya Serie A Ligi’nde harika bir performans grafiği ortaya koyan ve sezona tam anlamıyla damga vurmayı başaran Napoli, 33 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi. Luciano Spalletti yönetiminde 34 haftadan 85 puan çıkarmayı başaran konuk ekip, aynı zamanda yediği 23 gole karşılık, rakip fileleri 70 kez havalandırdı. 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve iç sahada geçtiğimiz hafta şampiyonluğu 1-0’lık Fiorentina galibiyetiyle taçlandıran Napoli, son 4 haftaya girilirken güven vermeye devam ediyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, 6 haftadır maç kaybetmeyen Monza karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl sonra gelen şampiyonluğu kutlamaya devam eden Napoli, son 6 haftaya damga vuran Monza karşısında galibiyetlerine devam etmeyi başaracaktır.

Fiorentina – Udinese: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 14 Mayıs Pazar günü S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Fiorentina ile Udinese karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde adım adım finale yürüyen Fiorentina, finale bir adım kala büyük bir hataya imza attı. Basel eşleşmesinin ilk maçında iç saha avantajını iyi değerlendiremeyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, ilk yarıyı Arthur’un golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarı ise ev sahibi adına kabusa dönüştü. Son dakika golüyle sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Fiorentina, önümüzdeki haftadaki rövanşta kazanmak zorunda kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanına konuk olan ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, 46 puanla 8. sırada yer alıyor. Son 4 hafta üst sıralara yetişmek için mücadele edecekler. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Sampdoria’yı sahasında konuk eden Udinese, formsuz rakibi karşısında 2-0’lık skorla galip gelmeyi başardı ve 2 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. Sezon boyunca üst sıralar için mücadele veren Andrea Sottil’in öğrencileri, son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadı ve bitime 4 hafta kala Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Küme düşme tehlikesi ise matematiksel olarak kalmayan Udinese, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Bu hafta Fiorentina deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği ve Konferans Ligi’nden yorgun dönen rakibine karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya hedefsiz giren Fiorentina ve Udinese, bu hafta karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede, iki takımında mücadelede skor üretmekte zorlanmayacağını ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.89

intobet Bahis Oranı: 7.70