sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.05.2023

14 Mayıs Pazar akşamı Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi’ne sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Leipzig – Werder Bremen: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, Leipzig evinde Werder Bremen’i konuk edecek. 14 Mayıs Pazar akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 18:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Leipzig, Almanya Bundesliga’da üst üste galibiyetler aldı. Son 2 haftada yeniden yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, Hoffenheim ve Freiburg karşısında kalesini gole kapatırken, 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Kempl ve Nkunku ikilisi golleriyle son 2 haftada 6 puanı getirirken, Leipzig özellikle savunmadaki başarısıyla dikkat çekti. Son 3 haftaya girilirken, lider ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, 3. sırada yer alıyor. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Leipzig, ligdeki konumunu son 3 haftada korumak istiyor. İç sahada Werder Bremen’i konuk edecek olan Marco Rose ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Werder Bremen engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçti. En yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alan ev sahibi, bir kez daha kazanmak istiyor. Werder Bremen cephesinde düşüş devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekip, son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kaybı yaşadı. Ole Werner ve öğrencileri, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilerken, 9 maçtır skor üretmesine rağmen, savunmadaki performansıyla puan kayıplarına engel olamadı. Son 9 maçında karşılıklı gollerin atıldığı Werder Bremen, bitime 3 hafta kala küme düşme hattının 7 puan üzerinde yer alıyor. Son 3 haftada 1 galibiyet  matematiksel olarak ligde kalmalarını sağlayacak. Son 2 haftada Schalke 04 ve Bayern Münih’e karşı 2-1’lik mağlubiyetler yaşayan konuk ekip, puan kayıplarına son vermek istiyor. Leipzig üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. 3. sıradaki yerini korumak isteyen Leipzig, son 9 haftanın tamamında skor üretse de, 8 maçta puan kaybeden Werder Bremen’i evinde konuk edecek. Mücadelede iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Clermont – Lyon: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 14 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk olan Clermont, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle evine dönmeyi başardı ve Fransa Ligue 1’de son 6 hafta mağlubiyete yer vermedi. Üst üste 5 galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Pascal Gastien’in öğrencileri, bu sezon ilk kez bunu başarırken, geçtiğimiz hafta yenilmezlik serisini sürdürebildi ancak galibiyet adına yeterli bir futbol ortaya koyamadı. Ligin orta sıralarına demir atan ve küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran Clermont, 6 maçlık seriyle evinde Lyon’u konuk edecek. 5. sıra ile arasında 9 puan fark bulunan Clermont, ligin 11. sırasında yer alıyor. Avrupa potasına yetişebilmeleri için son 4 haftada mucizeye ihtiyacı olan ev sahibi, şansını son haftaya kadar sürdürmek istiyor. Lyon geçtiğimiz haftaya attığı gollerin yanı sıra, yediği gollerle de damga vurdu. Konuk ekip evinde ağırladığı Montpellier karşısında 5-4’lük galibiyete imza atarken, sezon başından beri savunmadaki büyük hatalarını, hücum hattındaki etkisiyle telafi etmeye çalışan Lyon, bir kez daha sahadan galip çıkmayı başardı. Göreve Laurent Blanc’ın gelişiyle birlikte, Fransa Ligue 1 sahnesinde daha iyi bir performans sergilemeye başlayan Lyon, son 10 haftada sadece ezeli rakibi Marsilya’ya kaybederken, geri kalan 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Son 2 hafta Strasbourg ve Montpellier’i mağlup etmeyi başaran Lyon, bitime 4 hafta kala üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İki formda takımın mücadelesinde, taraflar son haftalardaki hücum performanslarıyla güven vermeyi başardı. Clermont ve Lyon’un bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını ve iyi bir hücum performansın sergileyeceğini düşünüyorum.

Juventus – Cremonese : KGVAR, 1.87 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 35. hafta mücadelesinde, Juventus ile Cremonese karşı karşıya gelecek. 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalisti Juventus, zorlu Sevilla eşleşmesinin ilk maçından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Hafta içi fikstüründe İspanyol devini sahasında ağırlayan Allegri ve öğrencileri, ilk yarıdaki gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramazken, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda da skor üretmekte zorlanan Juventus cephesinde, bitime saniyeler kala sahneye Federico Gatti ve takımını 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Tur umutlarını koruyan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır üst üste galibiyetler aldı. Lecce ve Atalanta karşısında 2 haftadır kazanan Juventus, 15 puanının verilmesiyle birlikte 2. sıraya kadar yükseldi. Ev sahibi UEFA Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak için son 4 haftada mücadele edecek. Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nden vazgeçmedi ve geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Spezia galibiyetiyle birlikte, ligde kalma umutlarını son 4 haftaya taşıdı. 3 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekipte, galibiyeti getiren goller Daniel Ciofani ve Johan Vasquez’den geldi. Milan beraberliğiyle deplasmanda yükselişin sinyallerini veren Cremonese’nin, düşme hattının üzeriyle arasında 6 puan fark bulunuyor. Son şanslarını iyi değerlendirmek isteyen Davide Ballardini ve öğrencileri, bu hafta zorlu Juventus deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada kaybeden konuk ekibin, bu kez kazanmaktan başka şansı yok. Konuk ekipte karşılaşma öncesi Charles Pickel kart cezalısı. Frank Tsadjout’un ise sakatlığı devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta alt ve üst sıraların kaderi değişiyor. 2. sırada yer alan ve UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final mücadelesi veren Juventus ile küme düşme hattındaki Cremonese karşı karşıya gelecek. Galibiyet hedefindeki iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.45

intobet Bahis Oranı: 6.27