İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Aston Villa İddaa Tahmini 20.05.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını koruyan Liverpool iç sahada, Aston Villa karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Liverpool ile Aston Villa  zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Liverpool galibiyetinin 1.50, beraberlik tercihinin 4.85, Aston Villa galibiyetinin ise 6.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Liverpool 7 Maçtır Kazanıyor

Liverpool, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leicester City deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Rakibini 3 golle geçen Jurgen Klopp’un öğrencileri, üst üste 7. galibiyetini elde etti. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Liverpool, bu hafta sonu Anfield’da Aston Villa’yı konuk edecek. 4. sıradaki Manchester United ile aralarında 1 puanlık fark var ama Manchester United’ın 1 maçı eksik. Liverpool’un umutlarını son haftaya taşıması için kazanması şart. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita, Thiago ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa Umutlarını Koruyor

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’da Tottenham’ı ağırlayan Unai Emery’nin ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Aston Villa, bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’un konuğu olacak. Premier Lig’de 7. sırada yer alan Tottenham ile aynı puana sahip olan Aston Villa’nın Avrupa Ligi umutları da devam ediyor. Liverpool maçı öncesinde Aston Villa’da Jed Steer ve Philippe Coutinho’nun sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Aston Villa Maç Bilgileri

Liverpool – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Naby Keita, Thiago ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Jed Steer ve Philippe Coutinho’nun sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson,Curtis Jones, Diogo Jota, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de geçen hafta Leicester City deplasmanına konuk oldu ve sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Net bir galibiyet alan Liverpool’da galibiyet serisi ise 7 maça çıkmış oldu. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Liverpool’un ilk 4 umutları devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefini son haftaya taşımak adına bugün kazanmaları gerekiyor. Anfield’da maçın net favorisi Liverpool. Jurgen Klopp’un ekibinden 3 puan beklentim var. Aston Villa karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’un 7 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Aston Villa ile Anfield’da 1-1 berabere kaldılar.