İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Everton Bahis Tahmini 20.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton evinde, Everton’ı ağırlayacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intoıbet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 2.72, beraberlik tercihine 3.45, Everton galibiyetine ise 2.68 verildiğini görüyoruz. 

Wolverhampton Kümede Kaldı

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk olduğu Manchester United’dan puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Son haftalarda deplasmanda sorun yaşayan Julen Lopetegui’nin ekibi Premier Lig’de kümede kalmayı garantiledi. Son 2 maçını da kaybetseler bile küme düşmeyecekler. Bu hafta sonu Molineux Ground’da Everton’ı konuk edecek olan Wolverhampton, önümüzdeki hafta ise Arsenal’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton Ateş Hattında

Everton adına Premier Lig’de sezonun kader maçlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Manchester City’e 3-0 kaybeden Sean Dyche’ın ekibi ateş hattında yer almaya devam ediyor. 18. sırada bulunan Leeds United’ın sadece 1 puan önündeler. Ligin bitimine 2 maç kaldı ve Everton bu 2 maçını kazanırsa, diğer maçların sonucuna bakmadan kümede kalmayı garantileyecek. Özellikle bu hafta konuk olacakları Wolverhampton deplasmanında kazanmaları şart. Karşılaşma öncesinde Everton’da Seamus Coleman, Ben Godfrey ve Tom Davies’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton – Everton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Conect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Seamus Coleman, Ben Godfrey ve Tom Davies’in sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Abdoulaye Doucoure, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Wolverhampton’ın Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Geçen hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’a 2-0 kaybettiler. Küme düşme ihtimalleri de ortadan kalktı. Everton ise son 2 haftada 6 puan çıkartırsa kümede kalmayı garantileyecek. Bu 2 maçta olası puan kayıplarında ise Leeds United’ın alacağı sonuçlar önemli olacak. Everton’ın bu hafta kaybetmemesi önemli. Son deplasman maçında Brighton’ı 5 golle geçmişlerdi. Bu hafta Wolverhampton karşısında da kaybetmeyeceklerini düşünüyorum. Everton, Molineux Ground’da puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.25

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, son saniyede Mina’nın attığı golle 1 puanı kurtardı. Wolverhampton deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.