İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Arsenal İddaa Tahmini 20.05.2023

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Nottingham Forest evinde, Arsenal’ı ağırlayacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Nottingham Forest ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 5.45, beraberlik 4.50, Arsenal kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Alt Sıralarda

Nottingham Foresst, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Son 2 haftada 4 puan toplayarak önemli bir eşiği geride bıraktılar. 2 hafta önce Southampton’ı 4-3 mağlup eden Steve Cooper’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise Stamford Bridge’de Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. Taiwo Awoniyi’nin attığı gollerle 1 puan alan Nottingham Forest’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise City Ground’da Arseanal’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Dean Henderson, Omar Richards, Scott Mckenna ve Chris Wood’un sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal Evinde Mağlup Oldu

Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluk şansını büyük ölçüde azalttı. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Brighton ‘ı konuk eden Londra ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Lider Manchester City’nin 4 puan gerisindeler ve Manchester City’nin 1 maçı eksik. Mikel Arteta’nın ekibi son 7 maçta sadece 2 galibiyet alabildi ve sonunu hazırladı. Buradan şampiyon olmaları mucizelere bağlı diyebiliriz. Nottingham Forest’a konuk olacak Arsenal’da Gabriel Martinelli ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Arsenal Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Dean Henderson, Omar Richards, Scott Mckenna ve Chris Wood’un sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da Gabriel Martinelli ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal’ın şampiyonluk umutları iyice azaldı. Geçen hafta sonu Emirates’de Brighton’a 3-0 kaybettiler ve büyük hayal kırıklı yarattılar. Son dönemde yaşanan üst üste puan kayıpları Arsenal’ı şampiyonluktan etti. Nottingham Forest ise kümede kalmak istiyor. Düşme hattı ile aralarında 3 puanlık fark var ama ateş hattındalar. Bugün alacakları 1 puanın bile önemi büyük. Arsenal maçın favorisi. Moraller bozuk ama Mikel Arteta’nın ekibinden 3 puan beklentim var. Nottingham Forest deplasmanında kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest ligde kaldı. Arsenal’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Arsenal kaybetti ve Premier Lig’de şampiyon Manchester City oldu.