Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Marsilya İddaa Tahmini 20.05.2023

İddaa fikstüründe 20 Mayıs Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Saat 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lille galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.13, beraberliğe 3.13, konuk ekibe ise 2.41 oran veriyor.

Lille Yerini Tehlikeye Attı

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Lille, daha üstün bir futbol sergilemesine ve ezeli rakibinden daha net gol fırsatları yakalamasına rağmen, geçtiğimiz haftayla birlikte devam eden bitiricilik sorunu, bir kez daha ev sahibinin puan kaybına sürükledi. Reims deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Lille, bu kez Monaco ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Son 2 haftada 5 puan kaybı yaşayan Fonseca’nın öğrencileri, 4. sıradaki Monaco ile puan farkını azaltma şansını kaçırırken, rakibinin 5 puan gerisine düştü. 6. sırada yer alan Rennes ise ev sahibiyle arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. Son 3 hafta Avrupa bileti için mücadele edecek olan Lille’in, toparlanmaktan başka şansı yok. Bu hafta iç sahada üst sıraların iddialı takımlarından Marsilya’yı konuk edecekler.

Marsilya Güven Tazeledi

Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, Marsilya’nın şampiyonluk şansının suya düştüğünü söyleyebiliriz. Lens deplasmanında 3 puandan daha fazlasını kaybeden Igor Tudor’un öğrencileri, liderin 8 puan, Lens’in ise 2 puan gerisine düşerek, 2. sıradaki yerini kaybetti. Sezon boyunca şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaran konuk ekip, son düzlükte aynı etkiyi gösteremedi. Üst üste 2 maçta alınan beraberliklerin ardından, 3’te 3 yapmayı başaran ve yeniden yükselişe geçmeyi başaran Marsilya, Lens mağlubiyetinin ardından Angers’i iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başarsa da, rakipleri puan kaybı yaşamadı. Marsilya’nın sezonu şampiyon bitirmesi için, son 3 haftadan 2 puan dahi çıkarmaması gerekiyor. Konuk ekibin yeni hedefinin sezonu 2. sırada bitirmek olduğunu söyleyebiliriz. Lens’in gerisinde kalan Marsilya, aradaki 2 puan farkı kapatmak istiyor.

Lille – Marsilya Maç Bilgileri

Lille – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Tiago Djalo’nun sakatlığı devam ediyor. Marsilya’da ise Azzedine Ounahi ve Amine Harit’in sakatlığı devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan VirginiusGabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya, son düzlükte yarıştan kopmak üzere. 2. sırayı geri almak isteyen Marsilya, bu hafta zorlu Lille deplasmanında galibiyetlerine devam edecek ve son 2 haftaya girilirken, yarışın içerisinde kalmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.41

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille taraftarı önünde Jonathan David ve Jonathan Bamba’nın golleriyle ezeli rakibi Marsilya’ya üstünlük kurmayı başardı ve sahadan 3 puanla ayrıldı.