İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Bologna Maç Tahmini 20.05.2023

S Sport Plus ekranlarından 20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Bologna karşı karşıya gelecek.

Giovanni Zini Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Cremonese galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.25, Bologna galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Cremonese Lige Tutunmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanına konuk olan Cremonese, son 4 haftaya küme düşme hattının içerisinde çıkarken, maç boyunca rakip kaleye dahi gitmekte zorlandı ve pozisyon üretemediği mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Alınan mağlubiyetin ardından ev sahibinin düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 6’ye yükseldi. Artık hata yapma şansı kalmayan Cremonese, bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek. İlk 35 haftayı 4 galibiyet, 12 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan Cremonese, küme düşme tehlikesini yakından hissetmesine karşın, hem son maç performansıyla hem de sezon genelinde sergilediği futbolla galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Bologna 6 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde yoluna hedefsiz devam etmek zorunda kalan Bologna, geçtiğimiz hafta galibiyet hasretini 6 haftaya çıkarmasına karşın, Avrupa mücadelesi veren Roma ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Sezon boyunca üst sıralar için mücadele veren Thiago Motta’nın öğrencileri, son 6 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla hayallerine veda ederken, son haftalarda prestij mücadelesi veriyor. Son 6 haftada sadece 2 mağlubiyet alan Bologna, hedefsiz kalmasına karşın konsantrasyon kaybı yaşamadı. Dirençli futboluna devam eden konuk ekip, bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Cremonese’ye deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısındaki mücadelede iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Cremonese – Bologna Maç Bilgileri

Cremonese – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Adama Soumaoro, Nicola Sansone ve Roberto Soriano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Cyriel Dessers.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Andrea Cambiaso, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Sosa Romanuk, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Musa Barrow.

İddaa Tahmini

Kümede kalmak için önünde 3 hafta olan ve tüm maçlarını kazanmak zorunda kalan Cremonese, ilk galibiyetini Bologna karşısında arayacak. İyi bir sezon geçiren Bologna son haftalarda düşüşe geçmesine karşın, rakiplerine kolay geçit vermedi. İki takımında bu hafta karşılıklı gollere imza atacağı görüşündeyiz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna galibiyetiyle sona eren mücadelede, konuk ekip rakibine tam 5 golle üstünlük kurdu. Cremonese ise tek golle evinde mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmada karşılıklı goller izledik.