Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Montpellier Maç Tahmini 20.05.2023

20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 36. hafta mücadelesinde, Nantes sahasında Montpellier‘i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS.

intobet, Nantes galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.55, Montpellier galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 olarak verilmiş.

Nantes Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Nantes, evine golsüz beraberlikle döndü. Bitiş düdüğüyle birlikte puan kaybına engel olamayan Nantes, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta rakip filelere sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Son 12 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Nantes, 7 mağlubiyet, 5 beraberlikle birlikte kendisini  küme düşme hattının içerisinde buldu. Fransa Kupası’nda şampiyonluğu finalde kaybeden ev sahibi, uzun süredir kötü gidişata çare bulamıyor. Teknik adam değişikliği de puan kayıplarına engel olamazken, düşme hattının üzeriyle aralarındaki puan farkı 1’de devam ediyor. Nantes bu hafta Montpellier karşısında galibiyet arayacak.

Montpellier Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, Montpellier’in küme düşme tehlikesi matematiksel olarak ortadan kalktı. Geçtiğimiz hafta sahasında Lorient’i konuk eden Montpellier, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, 1 puan son 3 haftada rahat etmeleri için yeterli oldu. Konuk ekibi mağlubiyetten kurtaran isim Faitout Maouassa oldu. Michel Der Zakarian göreve geldikten sonra, ligde kalmak adına önemli adımlar atmayı başaran Montpellier, son 12 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Yeni hocasıyla sezonun ikinci yarısında etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta ise Nantes deplasmanına konuk olacak. Hedefsiz olarak yoluna devam eden Montpellier, son 3 haftaya girilirken güven vermekten uzak kaldı.

Nantes – Montpellier Maç Bilgileri

Nantes – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Moussa Sissoko ve Pedro Chirivella’nın sakatlıkları devam ediyor. Montpellier cephesinde ise Wahbi Khazri’nin sakatlığı devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Ignatius Ganago, Andy Delort, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Nantes, 12 maçtır puan kaybı yaşıyor. Teknik adam değişikliğiyle toparlanmak isteyen ev sahibi, bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak, ligde hedefsiz kalan Montpellier karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier ligde kalma savaşı veren Nantes karşısında çok rahat bir galibiyete imza attı. Nantes bitime 2 hafta kala düşme potasından kurtulamadı.