İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Real Sociedad İddaa Tahmini 20.05.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Şampiyon Barcelona evinde, Real Sociedad ile kozlarını paylaşacak. Saat 22.00’de start alacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

BarcelonaReal Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Real Sociedad kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Barcelona Derbide Güldü

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Espanyol’a konuk oldu. Derbide rakibini 4-2 mağlup etmeyi başaran Xavi’nin öğrencileri La Liga’da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. En yakın takipçisi Real Madrid’in tam 14 puan önündeler. Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Barcelona, hak ettiği bir şampiyonluk yaşadı diyebiliriz. Bu sezon özellikle Camp Nou’daki maçlarda ciddi bir puan ortalaması yakaladılar. Bu hafta sonu ise Real Sociedad’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gavi kart cezalısı.

Real Sociedad 2 Puan Bıraktı

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da konuk ettiği Girona karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçen Bask ekibi skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. La Liga’da son haftalarda kolay kolay kaybetmeyen Imanol’un öğrencileri son 5 maçta 11 puan topladı. Villarreal’in kazandığı haftada 2 puan bırakan Real Sociedad’ın 5. sıradaki Villarreal ile arasındaki puan farkı ise 5’e inmiş oldu. Bu hafta şampiyon Barcelona’ya konuk olacak Real Sociedad’da Brais Mendez ve Umar Sadiq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona – Real Sociedad Maç Bilgileri

Barcelona – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Real Sociedad’da Brais Mendez ve Umar Sadiq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Pedri, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Barcelona, La Liga’da şampiyonluğunu ilan etti. Geçen hafta sonu derbide Espanyol’u 4-2 mağlup ettiler ve bitime 4 hafta kala şampiyonluğu garantilediler. En yakın takipçisi Real Madrid’e 14 puan fark atmış durumdalar. Real Sociedad ise La Liga’da 4. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyorlar. Geçen hafta Girona ile 2-2 berabere kalan Imanol’un ekibi yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Barcelona favori ama hafta içi kutlamalar sebebiyle bu maça hazırlanamadılar. Real Sociedad bu deplasmanda gol bulacaktır. Camp Nou’da her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, sürpriz bir yenilgi yaşadı. Camp Nou’da konuk ettikleri Real Sociedad’a 2-1 kaybettiler.