Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre PSG İddaa Tahmini 21.05.2023

Fransa Ligue 1‘de son 3 haftaya girilirken, kümede kalma savaşı veren Auxerre ile şampiyonluk yolundaki PSG karşı karşıya gelecek. 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayılanacak.

Hovarda, Auxerre galibiyetine 8.10, beraberliğe 5.35, PSG galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.50 oran kazandırıyor.

Auxerre 4 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Auxerre, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve düşme hattından uzaklaşma fırsatını kaçırırken, bitime 3 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. En yakın rakibine deplasmanda kaybeden Christophe Pellissier’in öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. İç sahada 2 haftadır Lille ve Clermont karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan Auxerre, deplasmanda ise Marsilya ve Bres’e kaybetti. Bitime 3 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Auxerre, bu hafta sahasında lideri konuk edecek. Düşme hattının üzerinde kalmak isteyen ev sahibi, bu hafta kazanmak zorunda. 36. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Auxerre’de karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG Liderliği Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, PSG en yakın rakibinin 6 puan üzerinde liderlik koltuğunu korumaya devam ediyor. Sakatlıklara rağmen son haftalarda hata yapmayan Galtier’in öğrencileri, Troyes ve Ajaccio karşısında üst üste galibiyetlere ima attı. 180 dakika sonunda rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son haftalara Kylian Mbappe golleriyle damga vururken, takımını şampiyonluğa taşıyor. Kümede kalma savaşı veren Auxerre deplasmanına hafta Achraf Hakimi kart cezalısı. Neymar, Presnel Kimpembe, Nordi Mukiele ve Nuno Mendes’ten sakatlıkları nedeniyle yoksun çıkacak olan PSG, bu kritik virajdan 3 puanla çıkmak istiyor. Yıldızlar topluluğu sezonun ilk yarısında rakibini zorlanmadan mağlup etmeyi başardı.

Auxerre – PSG Maç Bilgileri

Auxerre – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre’de önemli bir eksik bulunmuyor. PSG cephesinde ise Achraf Hakimi kart cezalısı. Neymar, Presnel Kimpembe, Nordi Mukiele ve Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Julian Jeanvier, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ligin kaderi değişebilir. Kümede kalmak isteyen Auxerre sahasında lider PSG’yi konuk edecek. Kritik mücadelede iki takımında galibiyetten kolay vazgeçmeyeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı goller sahne olan mücadelede, lider PSG sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Ligde kalma savaşı veren ve kazanmak zorunda olan Auxerre ise mağlubiyetten kurtulamadı. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı.