İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Real Betis İddaa Tahmini 21.05.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Real Betis deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.35, beraberlik 3.40, Real Betis kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Sevilla’da Moraller Yerinde

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta net bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Valladolid deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönerek haftayı 3 puan ile kapattılar. Bir önceki hafta ise Espanyol’u 3-2 ile geçmişlerdi. Hücum anlamında müthiş bir üretkenlik yakaladıklarını belirtelim. UEFA Avrupa Ligi’nde ise hafta içi Juventus’u konuk eden Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri, rakibini uzatmalarda 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde ise İtalya’nın Roma takımı ile karşı karşıya gelecekler. Bu hafta Endülüs derbisinde Real Betis’i konuk edecek Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları sürüyor.

Real Betis 3 Puan Peşinde

Real Betis, La Liga’da son 2 haftayı da kazanarak geçti. Önce Athletic Bilbao deplasmanında 1-0 kazanan Manuel Pellegrini’nin ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise Rayo Vallecano engelini 3-1 ile geçti. Son 2 maçtan 6 puan çıkartan Real Betis’in 5. sıra umutları devam ediyor. Villarreal’in sadece 2 puan gerisindeler ve bu hafta puan kaybetmemeleri son derece önemli. Endülüs derbisinde Sevilla’ya konuk olacak Real Betis, sezonun ilk yarısındaki maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Derbi öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir’in sakatlığı devam ediyor.

Sevilla – Real Betis Maç Bilgileri

Sevilla – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları sürüyor. Real Betis’de Nabil Fekir’in sakatlığı devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Willian Jose

İddaa Tahmini

Sevilla, geçen hafta Valladolid deplasmanına konuk oldu ve sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rahat bir galibiyet alan Sevilla, La Liga’da 10. sıraya kadar yükseldi. Avrupa Ligi’nde ise yarı finalde Juventus engelini 2-1 ile geçtiler ve finalde Roma’nın rakibi oldular. Real Betis ise geçen hafta Benito Villamarin’de Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup etti. La Liga’da oynadıkları son 2 maçıda kazandılar ve Avrupa Ligi umutları devam ediyor. Endülüs derbisinde favori Sevilla ama kolay bir maç olmayacaktır. Real Betis bu sezon sürpriz sonuçlar alabiliyor. Hem Sevilla hem de Real Betis skor üretir. Gollü bir derbi izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Endülüs derbisinde kazanan çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.