İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Salernitana Maç Tahmini 22.05.2023

22 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 36. hafta mücadelesinde, Roma ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2.

intobet, Roma galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.25, Salernitana galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Roma Avrupa’da Finalist

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Bayer Leverkusen’i iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarırken, deplasmandan  aldığı golsüz beraberlikle, adını finale yazdırdı ve Sevilla’nın rakibi oldu. Jose Mourinho ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde sezon boyunca çok iyi bir savunma performansı sergilerken, bu etkiyi Bayer Leverkusen karşısında sürdürdü. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon olarak doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nden ödün veren Roma, son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Lige son derece formda ve moralli dönecek olan Roma, puan kayıplarına Salernitana karşısında son vermek istiyor.

Salernitana Son Haftalarda Etkili

Konuk ekip Salernitana, yeni hocasıyla formda. Ligde kalma yolunda önemli adımlar atmaya devam eden Salernitana, göreve 12 hafta önce gelen Paulo Sousa ile 8 beraberlik, 3 galibiyet, 1 mağlubiyete imza atarken, bitime 3 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkarmayı başardı. Sadece Empoli deplasmanından mağlubiyetle dönen Salernitana, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atalanta karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. Ligi kolay bırakmayan ve son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran Salernitana, ligde kalmayı garantilemek istiyor. Konuk ekibe son 3 haftada ligde kalma için 1 puan yeterli olacak. Salernitana bu hafta Avrupa yorgunu Roma’ya deplasmanda konuk olacak.

Roma – Salernitana Maç Bilgileri

Roma – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Marash Kumbulla ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor. Salernitana takımında ise Federico Fazio ve Diego Valencia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

Avrupa Ligi’nden yorgun dönen Roma, ligde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Salernitana ise yeni hocasıyla son haftalarda etkili olmayı başardı ve ligde kalmak yolunda önemli adımlar attı. Mücadelede karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, iki takımda iyi hücum performansları sergiledi. Roma evinde 2 kez geriden gelerek skoru eşitlerken, Salernitana ise deplasmanda galibiyeti kaçırdı.