İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Newcastle United İddaa Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de kötü bir sezon geçiren Chelsea evinde, Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 2.85, beraberlik 3.60, Newcastle United kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Chelsea’den 3 Puan

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 4-1 kaybettiler. Premier Lig’de herhangi bir iddiası bulunmayan Chelsea, ligin son haftasında ise Stamford Bridge’de Newcastle United’ı konuk edecek. Frank Lampard yönetiminde bu sezon sadece 1 kez kazanabilen Maviler, kötü bir sezon geçiriyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Ben Chilwell, Reece James, Mason Mount, Armando Broja ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Şampiyonlar Ligi Bileti Aldılar

Newcastle United, gçtiğimiz hafta içi Premier Lig’de sürpriz bir beraberlik aldı. St. James Park’da Leicester City’i konuk eden Newcastle United, 2 puan bırakmasına rağmen sezonu ilk 4 içinde bitirmeyi garantiledi. Bu beraberliğin ardından ligin bitimine 1 hafta kala Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardılar. Eddie Howe’un öğrencileri önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. Premier Lig’in son haftasında Chelsea’ye konuk olacak Newcastle United’da Matt Ritchie, Jamaal Lascelles, Ryan Fraser ve Sean Longstaff forma giyemeyecek.

Chelsea – Newcastle United Maç Bilgileri

Chelsea – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Ben Chilwell, Reece James, Mason Mount, Armando Broja ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. Newcastle United’da Matt Ritchie, Jamaal Lascelles, Ryan Fraser ve Sean Longstaff forma giyemeyecek.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Chelsea’de puan kayıpları devam etti. Hafta içi konuk oldukları Manchester United deplasmanında farklı kaybettiler. Rakibine 4-1 mağlup olan Chelsea’de moraller bozuk. Newcastle United ise hafta içi Şampiyonlar Ligi biletini kaptı. İç sahada konuk ettikleri Leicester City ile golsüz berabere kaldılar. Ligin bitimine 1 hafta kala ilk 4 içinde yer almayı garantilediler. Ligin son haftasında Chelsea’ye konuk olacaklar. Bol gollü bir maç beklentim var. Hem Chelsea hem de Newcastle United skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşııklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.