İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City West Ham İddaa Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de iddiası bulunmayan West Ham deplasmanda, Leicester City’e konuk olacak. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 5 kanalından yayınlanacak.

Leicester City ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 1.95, beraberlik 3.95, West Ham kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Leicester City’den 1 Puan 

Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi 1 puan almayı başardı. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar. Newcastle United karşısında son derece önemli 1 puan alan Dean Smith’in ekibi bu hafta sonu ise ölüm kalım maçına çıkacak. King Power’da konuk edecekleri West Ham karşısında kazanmaktan başka şansları yok. Bu hafta ligin son haftası ve puan kaybetmeleri halinde küme düşecekler. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de Kelechi Iheanacho ve James Justin sakat olan isimler. 

West Ham Evinde Kazandı 

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Leeds United’ı ağırlayan David Moyes’un öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup etti ve ligin bitimine 1 hafta kala kümede kalmayı garantiledi. Bu hafta Leicester City deplasmanında kaybetseler bile kümede kalmayı başaracaklar. Konferans Ligi’nde ise yarı finalde AZ Alkmaar’ı eleyen West Ham, finale çıktı ve finalde ise Fiorentina ile karşı karşıya gelecekler. Premier Lig’in son haftasında Leicester City’e konuk olacak West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor. 

Leicester City – West Ham Maç Bilgileri

Leicester City – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Kelechi Iheanacho ve James Justin sakat olan isimler. West Ham’da Gianluca Scamacca’nın sakatlığı sürüyor. 

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Daniel Iversen, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Leicester City, geçen hafta Newcastle United ile golsüz berabere kaldı. Çok önemli bir beraberlik aldılar ve ligde kalma umutlarını son maça taşıdılar. Leicester City’nin bu hafta kazanması gerekiyor. Olası bir puan kaybında küme düşecekler. West Ham ise geçen hafta Leeds United’ı 3-1 mağlup etti ve ligde kalmayı garantiledi. Son haftaya rahat çıkacaklar. Leicester City’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Kazanıp, Everton’ın puan kaybını bekleyecekler. Leicester City haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City kazandı ama yetmedi. King Power’da konuk ettikleri West Ham’ı 2-1 mağlup etmelerine rağmen Premier Lig’de kalamadılar.