İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Tottenham Bahis Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Tottenham deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.30’da Beın Sports 4 kanalından takip edebilirsiniz.

Leeds United ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leeds United kazanır 2.72, beraberlik 3.90, Tottenham kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış. 

Leeds United Deplasmanda Kaybetti 

Leeds United’da kümede kalma umutları son haftaya kaldı ama işleri pek kolay değil. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham’a konuk olan Leeds United, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Everton ve Leicester City’nin puan kaybettiği haftadan puansız ayrıldılar ve fırsatı iyi kullanamadılar. Leeds United’ın kümede kalması için kazanması ve diğer rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Leeds United, bu hafta Tottenham ile karşılaşacak. Maç öncesinde Leeds United’da Luis Sinisterra, Stuart Dallas ve Patrick Bamford’un sakatlıkları devam ediyor. 

Tottenham’da Gidişat Kötü 

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Brentford karşısında puan alamadı. Kane’in golüyle 1-0 öne geçtiler ama ikinci yarıda yedikleri gollerle 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’in son haftasında Elland Road’da Leeds United’ı konuk edecekler. Aston Villa puan kaybeder ve Tottenham bugün kazanırsa, Premier Lig’i 7. sırada bitirecekler ve Konferans Ligi’ne katılmayı başaracaklar. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Eric Dier’ın sakatlıkları sürüyor. 

Leeds United – Tottenham Maç Bilgileri

Leeds United – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 4 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Luis Sinisterra, Stuart Dallas ve Patrick Bamford’un sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Eric Dier’ın sakatlıkları sürüyor. 

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Leeds United adın kader maçı. Geçen hafta West Ham deplasmanında 3-1 kaybeden Leeds United’ın kümede kalma şansı zora girdi. Bu hafta sonu Elland Road’da konuk edecekleri Tottenham karşısında kazanmaları şart. Ardından ise Everton ve Leicester City’nin puan kaybını bekleyecekler. Tottenham’ın ise Konferans Ligi şansı var. Bugün kazanmaları gerekiyor ve Aston Villa’nın ise puan kaybını bekleyecekler. Kazanmak zorunda olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum. Gollü bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham farklı kazandı. Leeds United kazanması gereken maçı kaybetti ve Premier Lig’de kümede düşen 2. takım oldu.