İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Brighton Bahis Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de 6. Sırada ye almayı garantileyen Brighton deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Aston Villa Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Aston Villa kazanır 2.12, beraberlik 3.95, Brighton kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Aston Villa’da Konferans Ligi Umutları 

Aston Villa, Premier Lig’de Konferans Ligi umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfied’da Liverpool’a konuk olan Aston Villa, sahadan 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Liverpool’un 7 maçlık galibiyet serisine son veren Unai Emery’nin öğrencileri 7. sıradaki yerini korumuş oldu. Bu hafta sonu ise ligin son maçında Brighton’ı konuk edecekler. Aston Villa bugün kazanırsa, önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne katılma hakkı kazanacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Philippe Coutinho ve Jed Steer’in sakatlıkları devam ediyor. 

Brighton’dan 1 Puan 

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Hafta içi erteleme maçında Manchester City’i konuk eden Brighton, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, önümüzdekis ezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantiledi. Ligin son haftasında Aston Villa’ya konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento, Tariq Lamptey ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa – Brighton Maç Bilgileri

Aston Villa – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Philippe Coutinho ve Jed Steer’in sakatlıkları devam ediyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento, Tariq Lamptey ve Adam Lallana’nın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Mac Alisster, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Aston Villa, Premier Lig’de 7. Sırada yer alııyor. Geçen hafta sonu Anfield’da Liverpool ile 1-1 berabere kaldılar ve Avrupa umutlarını son haftaya taşıdılar. Villa Park’da bu hafta Brighton’ı konuk edecekler ve kazanmaları halinde Konferans Ligi’ne katılacaklar. Brighton ise hafta içi AMEX’de konuk ettiği Manchester City ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Avrupa Ligi’ne katılmayı garantilediler. Aston Villa’nın galibiyete ihtiyacı var. Brighton karşısında kazanarak Konferans Ligi bileti alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, çok önemli bir 3 puan aldı. Brighton’ı 2-1 mağlup ettiler ve önümüzdeki sezon Konferans Ligi’ne katılmayı başardılar.