İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Wolverhampton İddaa Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de son hafta heyecanı yaşanacak. Wolverhampton deplasmanda, Arsenal’a konuk oluyor. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Arsenal ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.40, beraberlik tercihinin 5.35, Wolverhampton galibiyetinin ise 7.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal’ın Umutları Sona Erdi 

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Arsenal, rakibine 1-0 mağlup oldu. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Mikel Arteta’nın ekibinde moraller bozuk. Ligin son haftasında Emirates’de Wolverhampton’ı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Arsenal, 2-0 kazanmıştı. Bu hafta Emirates’de konuk edecekleri Wolverhampton karşısında yine kazanarak taraftarına 3 puan ile veda etmek istiyorlar. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Martinelli, Takehiro Tomiyasu, William Saliba ve Oleksandr Zinchenko sakat olan isimler. 

Wolverhampton’ın İddiası Yok 

Wolverhampton’ın Premier Lig’de herhangi bir iddiası bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Everton’ı konuk eden Kurtlar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan Julen Lopetegui’nin öğrencileri Premier Lig’de kümede kalmayı garantilemişti. Bu hafta sonu Emirates’de Arsenal’a kaybetseler bile küme düşmeyecekler. Deplasman karnesi kötü olan Wolverhampton’ın Premier Lig’de oynadığı son 7 deplasman maçında da kazanamadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic sakat. 

Arsenal – Wolverhampton Maç Bilgileri

Arsenal – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Martinelli, Takehiro Tomiyasu, William Saliba ve Oleksandr Zinchenko sakat olan isimler. Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic sakat. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Jesus

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Arsenal, geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında puan alamadı. Sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son 8 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Arsenal, şampiyonluğun da Manchester City’e kaptırdı. Wolverhampton’ın ise iddiası bulunmuyor. Geçen hafta sonu Everton’ı konuk ettiler ve galibiyeti kaçırdılar. 90+10’da yedikleri golle 1-1 berabere kaldıklarını belirtelim. Arsenal’ın son haftada kazanmasını bekliyorum. Emirates’de 3 puanı alırlar ve taraftarlarına galibiyet ile veda ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal farklı kazandı. Xhaka önderliğinde Wolverhampton’ı 5-0 ile geçtiler.