İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Nottingham Forest Bahis Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. İddiası bulunmayan iki takım, Crystal Palace ile Nottingham Forest karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da start alacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Crystal Palace ile Nottingham Forest zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Crystal Palace galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 4.10, Nottingham Forest galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Crystal Palace’dan 1 Puan 

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Londra ekibi sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Roy Hodgson’ın göreve gelişinden bu yana iyi sonuçlar alan Crystal Palace, ligin son haftasında Nottingham Forest’ı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Crystal Palace 1-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson, Wilfiriez Zaha ve James Tomkins’in sakatlıkları sürüyor. 

Nottingham Forest Evinde Kazandı 

Nottingham Forest, Premier Lig’de kümede kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da Arsenal’ı 1-0 mağlup eden Steve Cooper’ın ekibi ilk senesinde Premier Lig’de kümede kaldı. Sezonun en kritikl galibiyetini alan Nottingham Forest’ı kümede tutan gol ise Taiwo Awoniyi’den geldi. Son dönemde müthiş bir gol katkısı yaratan Taiwo Awoniyi, Nottingham Forest adına en dikkat çeken oyuncu konumunda. Premier Lig’in son haftasında Crystal Palace’a konuk olacak Nottingham Forest’da Jonjo Shelvey, Chris Wood, Omar Richards ve Giulian Biancone’un sakatlıkları var. 

Crystal Palace – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Crystal Palace – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson, Wilfiriez Zaha ve James Tomkins’in sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Jonjo Shelvey, Chris Wood, Omar Richards ve Giulian Biancone’un sakatlıkları var. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam-Johnstone, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Crystal Palace, Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Roy Hodgson göreve geldikten sonra iyi sonuçlar aldılar. Geçen hafta Fulham deplasmanında 2-2 berabere kaldıklarını belirtelim. Nottingham Forest ise Premier Lig’de ilk sezonunda iyi bir performans gösterdi. Geçen hafta Arsenal’ı 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalmayı başardılar. Her iki takımında son haftaya girilirken iddiası bulunmuyor. Selhurst Park’da goller konuşur. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest sezonu puan ile kapattı. Crystal Palace deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.