İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester City İddaa Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de iddiası bulunmayan Brentford evinde, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 18.30’da start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından yayınlanacak.

Brentford ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 4.00, beraberlik 4.05, Manchester City kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış. 

Brentford Deplasmanda Kazandı 

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenham deplasmanına koınuk oldular ve rakibini 3-1 mağlup ederek dikkat çektiler. Bu galibiyet ile Konferans Ligi umutlarını son haftaya taşıdıklarını belirtelim. Thomas Frank’ın ekibi bu hafta Manchester City’i konuk edecek. Manchester City karşısında kazanmaları yetmiyor. Tottenham ve Aston Villa’nın puan kaybetmesi şart. Aksi halde kazansalar bile Konferans Ligi bileti alamayacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Pontus Jansson ve Ivan Toney kadroda yer almıyor. 

Manchester City Üstünlüğünü Koruyamadı 

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi AMEX’de Brighton’ın konuğuydu. Phil Foden’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Pep Guardiola’nın öğrencileri Premier Lig’de uzun bir aradan sonra puan kaybı yaşadı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayacak olan Manchester City, ligin son haftasında Brentford’a konuk olacak. Manchester City’nin bu maçın ardından FA Cup finalinde Manchester United ile karşı karşıya geleceğini belirtelim. 

Brentford – Manchester City Maç Bilgileri

Brentford – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.300’da Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Pontus Jansson ve Ivan Toney kadroda yer almıyor. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Josh Da Silva, Yoan Wissa

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Brentford, geçen hafta Tottenham’ı deplasmanda 3-1 ile geçti. Konferans Ligi umutlarını son haftaya taşımayı başardılar. Bu hafta Manchester City karşısında kazanmak zorunda olan Brentford’un aynı zamanda Aston Villa ve Tottenham’ın mağlup olmasını beklemesi gerekiyor. Mancheste City ise bitime 3 maç kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Chelsea galibiyetinin ardından hafta içi Brighton ile 1-1 berabere kaldılar. Brentford’un kazanması gerekiyor ama işleri kolay değil. Gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller atılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford sürpriz yaptı. Şampiyon Manchester City’i 1-0 mağlup ettiler ama Avrupa’ya katılmalarına yetmedi.