İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Bournemouth Bahis Tahmini 28.05.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri. Everton iç sahada, Bournemouth’u konuk edecek. Karşılaşma saat 18.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Everton Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Everton kazanır 1.47, beraberlik 4.70, Bournemouth kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış. 

Everton Uzatmalarda 1 Puanı Kaptı 

Everton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Wolverhampton deplasmanına konuk olan Sean Dyche’ın öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son saniyede Yerry Mina’nın attığı golle 1 puanu kurtaran Everton, belki de bu 1 puan ile kümede kalabilecek. Tabi bugün Bournemouth karşısında alacakları olası bir galibiyette kesin olarak kümede kalacaklarını belirtelim. Goodison Park’da Bournemouth’u konuk edecek Everton’da Seamus Coleman ve Ben Godfrey’in sakatlıkları devam ediyor. 

Bournemouth 3 Maçtır Kaybediyor 

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de konuk ettiği Manchester United karşısında puan alamadı. Rakibine ilk yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de herhangi bir iddiası bulunmayan Gary O’Neil’ın öğrencileri son 3 maçından da puan çıkartamadı. Haftalar öncesinden kümede kalmayı garantilemişlerdi. Bu hafta sonu ise ligin son maçında Goodison Park’da Everton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Junior Stanislas ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. 

Everton – Bournemouth Maç Bilgileri

Everton – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Ben Godfrey, Andros Townsend ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. Bournemouth’da Junior Stanislas ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Abdoulaye Doucoure, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Everton, geçen hafta Wolverhampton deplasmanında 90+10’da bulduğu golle 1 puan almıştı. Bu alınan 1 puan, belki de Everton’ı kümede tutacak. Tabi bugün Bournemouth karşısında kazanırlarsa, kümede kalmayı garantileyecekler. Sean Dyche’ın ekibi adına sezonun en kritik maçı. Goodison Park’da tüm biletler tükendi. Bournemouth’un ise Premier Lig’de iddiası yok. Haftalar önce kümede kalmayı garantilediler. Everton’dan 3 puan bekliyorum. Bournemouth’u mağlup ederler ve Premier Lig’de kalırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton kümede kaldı. Goodison Park’da konuk ettikleri Bournemouth’u 1-0 ile geçerek ligde kalmayı garantilediler.