sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 27.05.2023

27 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de 37. hafta mücadeleleri sahne alacak. Fikstürde yer alan 3 müsabakayı, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Rennes – Monaco: MS 1, 1.85 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; Rennes ile Monaco, 27 Mayıs Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1’in 37. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Ajaccio deplasmanına konuk olan Rennes, evine 5-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Son 2 hafta kümede kalma savaşı veren rakiplerine ağır darbeler vurmayı başaran ev sahibi, daha öncesinde ise iç sahada Troyes’i 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle Avrupa Ligi umutlarını son 2 haftaya taşımayı başardılar. Son 180 dakikada 9 gol atıp, kalesini gole kapatmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, 4. sıradaki Monaco ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Zor günlerden çıkan ve yeniden yükselişe geçen Rennes, bu hafta iç sahada kazanması halinde, rakibi Monaco’yu yakalayacak. Ev sahibi sahaya son derece moralli çıkarken, son iç saha sınavında bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Monaco, Fransa Ligue 1’de son 2 haftada 5 puan kaybetti ve hem Şampiyonlar Ligi şansını matematiksel olarak kaybetti hem de Avrupa Ligi potasındaki yerini tehlikeye attı. İç sahada Lille karşısında alınan golsüz berberliğin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Lyon deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başarsalar da, skoru koruyamadılar. 1-1’lik beraberlikle geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda skoru 3-1’e çıkmasına engel olamadılar. Son 5 haftada ise sadece küme düşmesi kesinleşen Angers’i deplasmanda mağlup edebildiler. Son haftalarda düşüşe geçen Monaco, ligdeki en yakın rakiplerinden Rennes’e deplasmanda konuk olacak. Clement ve öğrencilerinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de yeniden yükselişe geçmeyi başaran Rennes, son 2 haftadan 6 puanla çıkmayı başarırken, attığı 9 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermedi. Ev sahibi son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Montpellier – Nice: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; 27 Mayıs Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Nice karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini matematiksel olarak atlatmayı başaran Montpellier, son haftalarda sürpriz galibiyetlere imza attı. Ev sahibi haftalar öncesinde ligde kalmayı başarırken, son 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Lyon deplasmanından 5-4’lük mağlubiyetle dönen Montpellier, bu mağlubiyetin ardından Lorient ile 1-1 berabere kalırken, Nantes deplasmanından ise 3-0’lık galibiyetle döndü. Geçtiğimiz hafta küme düşme tehlikesi yaşayan rakibini 3 golle mağlup etmeyi başaran ve harika bir sınav veren ev sahibi, sezonun son iç saha sınavına Nice karşısında çıkacak. Montpellier galibiyetlerine taraftarı önünde devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Fransa Kupası şampiyonu Toulouse’u sahasında ağırlayan Nice, golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıda da rakibine üstünlük kuramadı. Mücadele 0-0’lık beraberlikle sona ererken, daha üstün bir futbol sergilemesine ve önemli fırsatlar yakalamasına rağmen, Didier Digard’ın öğrencileri galibiyet hedefine ulaşamadı. Son 2 haftada 5 puan kaybeden, son 11 haftanın ise 9’da puan kaybeden Nice, üst sıra hayallerine tamamen veda etmek zorunda kaldı. Son 2 haftaya girilirken, 52 puanla kendisine 9. sırada yer bulan konuk ekip, Montpellier ve Lyon karşısında prestij mücadelesi verecek. Hedefi kalmasa da, Nice bu hafta kazanarak puan kayıplarına son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de bitime 2 hafta kalırken, Montpellier ve Nice rahat konumda yer alıyorlar. Son 2 haftada prestij mücadelesi verecek olan taraflar, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. İki takımında mücadelede zorlanmadan skor üreteceğini düşünüyorum.

Lyon – Reims: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; Parc Olympique Lyonnais Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 37. hafta mücadelesinde, Lyon ile Reims karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 22:00’de sahne alacak. Fransa Ligue 1’de ilk 36 haftayı 17 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Lyon, 59 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Göreve Laurent Blanc’ın gelişiyle birlikte üst sıra yarışına tutunmayı başaran Lyon, geçtiğimiz hafta Monaco engelini 3 puanla geçmeyi başardı. Sahasında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, son 2 haftaya girilirken Konferans Ligi umutlarını korumayı başardı. Son 4 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran Lyon, son 8 haftada ise sadece 2 maçtan mağlup ayrıldı. Geri kalan 6 haftada galibiyetlerine devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Reims’i konuk edecek. Lille ile arasında 4 puan fark bulunan Lyon, hedeflerine devam etmek istiyorsa kazanmak ve son 2 haftada rakibinin puan kayıplarını beklemek zorunda. Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya hedefsiz giren Reims cephesinde puan kayıpları devam ediyor. Fransa Ligue 1’de 19 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran konuk ekipte, bu sezon William Still etkisini izledik. Genç teknik adam Reims kariyerine harika bir başlangıç yaparken, takımını düşme hattından kurtararak, rahat bir konuma getirdi. Son 7 haftada ise düşüşünü izlediğimiz Reims, sadece 1 maçtan galip çıkarken, geri kalan 6 haftada puan kayıplarına devam etti. 51 puanla kendisine 11. sırada yer bulan konuk ekip, son 2 haftada yoluna hedefsiz olarak devam edecek. Son deplasman sınavını Lyon’a karşı verecek olan ekip, geçtiğimiz hafta küme düşen Angers’e diş geçiremedi ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip son haftalarda galibiyet adına güven vermiyor. Son haftalarda yükselişe geçen Lyon, Konferans Ligi için mücadele ediyor. Reims ise ligde kalmayı garantiledikten sonra, son haftalarda düşüşe geçti. İç saha avantajına sahip olan Lyon’un, taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.75

intobet Bahis Oranı: 5.41