Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Brest İddaa Tahmini 27.05.2023

27 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1‘de 37. hafta heyecanı yaşanırken, Marsilya evinde Brest‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Marsilya galibiyetine 1.39, beraberliğe 4.90, Brest galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.21, beraberliğe 4.46, konuk ekibe ise 6.53 oran veriyor.

Marsilya Galibiyet Peşinde

Marsilya’da şampiyonluk hayalleri suya düştü. Ev sahibi Igor  Tudor yönetiminde iyi bir sezon geçirmesine karşın, önüne gelen fırsatları iyi değerlendiremedi ve şampiyonluk yarışında PSG’nin gerisine düştü. Özellikle son 3 haftada puan kayıplarını arttırmaya başlayan ev sahibi, 2 mağlubiyet, 1 galibiyete imza atarken, bitime 2 hafta kala liderin 9, 2. sıranın ise 5 puan gerisine düştü. Yerini Lens’e kaptıran Marsilya, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lille deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Devre arasına 1-0 önde girmeyi başarsalar da, ikinci yarıda skoru koruyamadılar. Lens ve Lille deplasmanlarından mağlup olan Marsilya, iç sahada ise 5 maçtır mağlup olmuyor. Son 2 haftada 2. sırayı geri almak isteyen ve 3. sıradaki yerini garanti altına alan Marsilya’de tek hedef 3 puan. Ev sahibinin son 2 haftada kaybedecek bir şeyi kalmadı.

Brest Hedeflerine Ulaştı

Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya girilirken, Eric Serge Roy ve öğrencileri 36 haftadan 10 galibiyet, 11 beraberlik, 15 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başardı ve Fransa Ligue 1’de bitime 2 hafta kala küme düşmekten kurtuldu. Son 2 hafta Auxerre ve Clermont karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran konuk ekip, attığı 4 gole karşılık, kalesinde 1 gole izin verdi. Son 9 haftada se sadece Lorient’e karşı mağlup oldular. Ligde kalma savaşıyla takdir toplayan Brest, sezonun ilk yarısında yaptığı hataları, son haftalarda telafi etti. Son 2 hafta prestij mücadelesi verecek olan konuk ekip, bu hafta Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısında iç sahada rakibiyle 1-1 berabere kalmayı başaran Brest’in, deplasmanda işi zor.

Marsilya – Brest Maç Bilgileri

Marsilya – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Dimitri Payet kart cezalısı. Amine Harit ve Azzedine Ounahi’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Brest cephesinde ise Noah Fadiga’nın sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Bradley Locko, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Haris Belkebla, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezon boyunca şampiyonluk mücadelesi veren Brest, son 2 haftada ligde kalmak için mücadele edecek. Ev sahibi rahat konuma geçmeyi başaran Brest’i, taraftarı önünde mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest sürpriz bir galibiyetle sahadan ayrıldı. Konuk ekip Marsilya karşısında 2 golle kazanırken, ev sahibi ise tek golle mağlup oldu ve Ligue 1’de 2. olma şansını tamamen kaybetti.