Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Troyes Maç Tahmini 27.05.2023

beIN CONNECT ekranlarından 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Angers ile Troyes karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Angers galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.75, Troyes galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Angers Dipten Çıkamadı

Fransa Ligue 1’de ilk 36 haftayı 3 galibiyet, 6 beraberlik, 27 mağlubiyetle geride bırakırken, 15 puanla en alt sırada yer aldı. Fransa Ligue 1 tarihinin en zayıf 36 haftalık performanslarından birini sergileyen ev sahibi, 3 farklı teknik adamla çalışmasına karşın, lige tutunamadı. Son olarak göreve gelen Alexandre Dujeux puan kayıplarına çare bulamayan bir başka isim oldu. Haftalar öncesinde küme düşmesi kesinleşen Angers, son 6 haftayı 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Son olarak Reims deplasmanından 2-2’lik berberlikle döndüler. Son 2 hafta prestij mücadelesi verecek olan ekip, kendisi gibi küme düşen Troyes karşısına çıkacak.

Troyes 19 Maçtır Kazanamıyor

Troyes cephesinde galibiyet hasreti tam 19 haftaya çıktı. Son 19 haftanın en zayıf halkası olarak karşımıza çıkan konuk ekip, 14 mağlubiyet, 5 beraberlik yaşadı. Fransa Ligue 1’de küme düşmesi haftalar öncesinde kesinleşen Troyes, Angers ve Ajaccio ile birlikte ilk 36 haftanın en zayıf performans grafiğini sergiledi. Kalesini tam 78 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise sadece 43 gol göndermeyi başarabildi. Savunma performansıyla sınıfta kalan ve 20 hafta önce göreve gelen Patrick Kisnorbo yönetiminde çok zor günler geçiren Troyes, son 2 hafta Angers ve Lille karşısında prestij mücadelesi verecek. Konuk ekip uzun süredir galibiyet adına güven vermekten çok uzak kalırken, rakipleri karşısında beraberlik adına dahi fazlasıyla zorlandı.

Angers – Troyes Maç Bilgileri

Angers – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers cephesinde Faouzi Ghoulam, Souleyman Doumbia, Ousmane Camara ve Amine Salama’nın sakatlıkları devam ediyor. Troyes takımında ise Gauthier Gallon kart cezalısı. Renaud Ripart, Florian Tardieu ve Wilson Odobert’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Abdoulaye Bamba, Yann Valery, Batista Mendy, Nabil Bentaleb, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Mateusz Lis, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Reine-Adelaide, Rony Lopes, Yasser Larouci, Rominigue Kouame, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in zayıf halkaları arasında yer alan Angers ve Troyes, lige veda etti. Bitime 2 hafta kalırken, karşı karşıya gelecekler. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımın mücadelesinde, iki takımda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’e veda etmek zorunda kalan iki takımın mücadelesinde, sahadan galibiyetle ayrılan Angers oldu. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başardı.