Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Ajaccio İddaa Tahmini 27.05.2023

İddaa fikstüründe 27 Mayıs Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens evinde Ajaccio‘yu konuk edecek. Saat 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Lens galibiyetine 1.15, beraberliğe 7.70, Ajaccio galibiyetine ise 22.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.00, KGYOK 1.38 oran kazandırıyor.

Lens Doludizgin

Lens, Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine ve zirve takibine devam ediyor. Franck Haise yönetiminde tarihinin en iyi performansını sergileyen ev sahibi, bitime 2 hafta liderin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 36 haftanın en az maç kaybeden takımı ve en az gol yiyen takımı olmayı başaran Lens, 23 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle 78 puan topladı. Kalesinde sadece 28 gole izin veren ev sahibi, rakip fileleri ise 62 kez havalandırmayı başardı. Son 5 haftadan galip ayrılan ekip, son 13 haftalık fikstürde ise sadece lider PSG’ye galibiyet şansı verdi. Uzun süredir ligin en iyi performanslarından birini sergileyen ve etkili futbolundan taviz vermeyen Lens, bu sezonki başarısının tesadüf olmadığını bizlere gösterdi. Yerini korumak ve takibi sürdürmek isteyen ev sahibi, küme düşen Ajaccio karşısında galibiyet arayacak.

Ajaccio Lige Veda Etti

Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Rennes’i iç sahada konuk eden Ajaccio, sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, haftalar öncesinde küme düşmesi kesinleştiği lig maratonunda, son 11 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Son 11 haftayı 9 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Ajacco, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’e veda etmek zorunda kalmasına karşın, yoluna Olivier Pantaloni önderliğinde devam ediyor. 36 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, kalesini tam 71 gole kapatamadı ve ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Küme düştükten sonra güven vermemeye devam eden konuk ekip, yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Son 2 haftada prestij mücadelesi verecek olan Ajaccio, son periyottan puan çıkarmakta zorlanacaktır.

Lens – Ajaccio Maç Bilgileri

Lens – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot’un sakatlığı devam ediyor. Przemyslaw Frankowski ise kart cezalısı. Ajaccio’da ise Mickael Alphonse ve Thomas Mangani’nin kart cezası bulunuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mohamed Youssouf, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Michael Barreto, Mathieu Coutadeur, Riad Nouri, Vincent Marchetti, Moussa Djitte.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibini harika performans grafiğiyle doludizgin sürdürmeyi başaran Lens, küme düşmesi kesinleşen Ajaccio karşısında maç boyunca kalesini gole kapatmayı başaracaktır. Ev sahibi ligin en iyi savunma performansını sergiliyor.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.23

Rexbet Oranı: KGYOK, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens’e galibiyet yeterli olmadı. Ev sahibi 3 golle Ajacco karşısında kazanırken, PSG şampiyonluğunu ilan etti. Ev sahibi rahat galibiyetinin yanı sıra, beklediğimiz gibi kalesinde gole geçit vermedi.