İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Villarreal İddaa Tahmini 28.05.2023

İspanya La Liga’da hedefi bulunmayan Rayo Vallecano evinde, Villarreal ile kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Rayo Vallecano ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.95, beraberlik 3.60, Villarreal kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’nun İddiası Yok 

Rayo Vallecano, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Rakibine Bernabeu’da 2-1 kaybeden Rayo Vallecano, son 2 haftayı da puansız geçti. Bir önceki hafta ise Vallecas’da Espanyol’a 2-1 mağlup olmuşlardı. La Liga’da orta sıralarda yer alan Andoni Sagarna’nın ekibinin herhangi bir iddiası bulunmuyor. Sezonun son iç saha maçında ise Villarreal’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Villarreal 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Villarreal, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi La Ceramica’da Cadiz’i konuk eden Villarreal, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alarak 4. sıradaki Real Sociedad’ın takibini devam ettiriyorlar. Son 6 maçta 16 puan toplayan Quique Setien’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu konuk olacakları Rayo Vallecano deplasmanında da kazanmaları şart. Puan kaybetmeleri halinde Şampiyonlar Ligi umutları sona erecek. Maç öncesinde Villarreal’de Jose Luis Morales, Francis Coquelin ve Juan Foyth’un sakatlıkları bulunuyor. 

Rayo Vallecano – Villarreal Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Jose Luis Morales, Francis Coquelin ve Juan Foyth’un sakatlıkları bulunuyor. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Sergio Camello

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, hafta içi Real Madrid deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden puan alamadı. Bernabeu’da rakibine 2-1 kaybettiler. La Liga’da orta sıralarda yer alan Rayo Vallecano’unn herhangi bir iddiası bulunmuyor. Villarreal’in ise ilk 4 hedefi devam ediyor. Hafta içi Cadiz’i 2-0 ile geçen Quique Setien’in ekibi bu hafta Rayo Vallecano deplasmanında da kazanmak zorunda. Vallecas’da Real Sociedad’dan 3 puan beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano sürpriz yaptı. Villarreal’i 2-1 ile geçtiler. Bu mağlubiyetin ardından Villarreal’in Şampiyonlar Ligi sona erdi.