İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Espanyol İddaa Tahmini 28.05.2023

İspanya La Liga’da 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Valencia evinde, Espanyol’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak karşıalşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Valencia ile Espanyol zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.55, Espanyol galibiyetinin ise 3.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valencia Galibiyet Peşinde 

Valencia, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi Mallorca deplasmanına konuk oldu ve puan alamadı. İkinci yarıda yedikleri golle rakibine 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 3 maç aradan sonra puan alamayan Ruben Baraja’nın öğrencileri kümede kalma savaşı veriyor. Düşme hattı ile aralarında 2 puanlık fark var ve ligin bitimine 2 hafta kaldı. Valencia’nın bugün kazanırsa, kümede kalmayı garantileyecek. Sezonun en önemli maçına çıkıyorlar diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Marcos Andre’nin sakatlığı sürüyor. 

Espanyol Düşme Hattında 

Espanyol, La Liga’da küme düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Espanyol, rakibi ile 3-3 berabere kaldı. 3-1 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Luis Garcia’nın ekibi kümede kalma umutlarını son 2 haftaya taşıdı. Rayo Vallecano ve Atletico Madrid maçlarından 4 puan çıkartan Espanyol, bu hafta konuk olacağı Valencia deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Espanyol’da Martin Braithwaite ve Jose Gragera’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Valencia – Espanyol Maç Bilgileri

Valencia – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Marcos Andre’nin sakatlığı sürüyor. Espanyol’da Martin Braithwaite ve Jose Gragera’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Espanyol'un ilk 11'i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Valencia’nın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta içi Mallorca deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Düşme hattı ile aralarında 2 puanlık fark bulunan Valencia bugün kazanırsa, kümede kalmayı garantileyebilir. Espanyol ise düşme hattında yer alıyor. Hafta içi Atletico Madrid’i konuk eden Espanyoli, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberlik ile kümede kalma umutlarını son 2 haftaya taşıdılar ama kalan 2 maçta da kazanmaları şart. Aksi halde küme düşecekler. Her iki takımda 3 puan için oynayacak. Kazanan takım son haftaya moralli girecek. Karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretir

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol küme düştü. Mestalla’da uzatma dakikalarında yedikleri golle Valencia ile 2-2 berabere kaldılar. Bu sonucun ardından La Liga’da küme düşmeleri kesinleşti.