Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

HamKam Aalesund İddaa Tahmini 07.07.2023

HamKam sahasında Aalesund‘u konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi‘nin 13. haftası kapsamında 7 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, Briskeby Gressbane Stadı’nda sahne alacak.

Bets10, HamKam galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Aalesund galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise HamKam – Aalesund mücadelesinde Karşılıklı Gol Var seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz.

HamKam Galibiyeti Unuttu

HamKam cephesinde işler yolunda gitmiyor. Tam 9 haftadır galibiyete hasret kalan ev sahibi, Norveç Eliteserien Ligi’nin en alt sırasına demir attı. Svein Inge Haagenrud ve öğrencileri, ilk 3 haftada Sanderfjord ve Stromsgodset engellerini iç sahada galibiyetlerle geçerken, sadece deplasmanda Haugesund’a karşı kaybetti. Sezon başlangıcını iyi yapmayı başarsalar da, son 9 haftadan sadece 1 puan çıkarabildiklerini söyleyelim. Kısa sürede ligin zayıf halkalarından biri haline gelen ev sahibi, bu hafta ise iç sahada ligdeki en yakın rakibi Aalesund’u konuk edecek. Son 6 haftada sadece 1 bulmayı başaramayan HamKam, kalesinde ise 13 gole engel olamadı. Takıma transfer döneminde katılan Wiedesheim-Paul ve Henrik Udahl ikilisi toplamda 6 gollük katkı sağlamayı başarsa da, ev sahibi skor üretmekte zorlanmaya devam ediyor.

Aalesund Deplasmanda Etkisiz

Konuk ekip Aalesund, Norveç Eliteserien Ligi’nde 12. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. İç sahada Rosenborg’u konuk eden Christian Johnsen ve öğrencileri, Markus Seehusen Karlsbakk’ın tek golüyle galibiyete uzandı. 12 hafta sonunda 2. galibiyetine imza atan konuk ekip, 7 puanla yoluna devam ederken, HamKam ile birlikte ligin zayıf halkaları arasında yer alıyor. Kalesinde tam 23 gole engel olmayı başaramayan Aalesund, rakip filelere ise sadece 8 gol göndermeyi başarabildi. Galibiyetlerini iç sahada Molde ve Rosenborg’a karşı almayı başaran konuk ekip, deplasmanda çıktığı 5 maçın tamamında ise mağlup olmaktan kurtulamadı.

HamKam – Aalesund Maç Bilgileri

HamKam – Aalesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Briskeby Gressbane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HamKam cephesinde Dunn-Johnson ve Benjamin Thoresen Faraas’ın sakatlıkları devam ediyor. Aalesund takımında  Alexander Ammitzbøll’un sakatlığı devam ediyor.

HamKam’ın 11’i Belli mi?

HamKam’ın muhtemel kadrosu: Lars Jendal, Jens Gammelby, Rodolen Opsahl, John Norheim, Kristian Lonstad Onsrud, Oliver Kjaergaard, Pal Kirkevold, William Kurtovic, Fredrik Sjolstad, Vegard Kongsro, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, David Fallman, John Kitelano, Alexander Andersen, Erlend Segberg, Kristoffer Barmen, Kristoffer Odemarksbakken, Alexander Munksgaard, Isaac Atanga, Markus Seehusen Karlsbakk, Bjorn Martin Kristensen.

İddaa Tahmini

Uzun süredir maç kazanmakta zorlanan HamKam ve Aalesund, 12 hafta sonunda en zayıf halkalar arasında yer aldı. Dipten kurtulmak isteyen iki takımda, bu hafta kozlarını paylaşacak. İlk haftadan itibaren kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımda, bir kez daha kalesini gole kapatamayacaktır. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne plan mücadelede, ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıda ise ev sahibi öne geçtikten sonra, Aalesund beraberliği yakaladı. Son dakikalarda iki takımda net fırsatlar bulurken, galibiyet golü ev sahibi HamKam’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.