İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

UCD Shelbourne İddaa Tahmini 07.07.2023

İrlanda Premier Lig’de yokları oynayan UCD iç sahada, Shelbourne’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

UCD ile Shelbourne takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak UCD galibiyetine 7.50, beraberlik tercihine 4.20, Shelbourne galibiyetine ise 1.44 verildiğini görüyoruz.

UCD Farklı Kaybetti 

UCD, geçtiğimiz hafta farklı bir yenilgi yaşadı. Konuk oldukları St Patricks deplasmanında 7-0 mağlup oldular. Bu yenilgi ile sezonun en farklı mağlubiyetini aldıklarını belirtelim. İrlanda Premier Lig’de 22 hafta geride kaldı ve 9 puana sahipler. Son sırada bulunan UCD’nin küme düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon 2 galibiyeti bulunan UCD’nin Cork City ve Sligo Rovers karşısında kazandığını belirtelim. Bu hafta ise Shelbourne’u konuk edecekler. Maç öncesinde UCD’de eksik bulunmuyor. 

Shelbourne Orta Sıralarda 

Shelbourne, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı yine puan kaybederek geçti. Derry City ile karşı karşıya gelen Shelbourne, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Sean Boyd’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son haftalarda kazanmakta zorlanan Damien Duff’un öğrenciler, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta ise UCD deplasmanında 3 puan alarak moral bulma hedefindeler. Karşılaşma öncesinde Shelbourne’de eksik bulunmuyor. 

UCD – Shelbourne Maç Bilgileri

UCD – Shelbourne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele UCD Bowl Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evan Osam, Michael Gallagher, Danu Kinsella Bishop, Danel Babb, Jesse Dempsey, Jack Keaney, Brendan Barr, Alex Nolan, Sami Clarke, Jacj Doyle

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Conor Kearns, John Ross Wilson, Andrew Quinn, Shane Griffin, Jonathan Lunney, Tyreke Wilson, Mark Coyle, Evan Caffrey, Gavin Molloy, Jacj Noylan, Shane Farrell

İddaa Tahmini

UCD, İrlanda Premier Lig’d son sırada yer alıyor. Bu sezon en büyük düşme adayı olarak gösterildiklerini de belirtelim. Geçen hafta St Patricks deplasmanında 7 gollü bir mağlubiyet yaşadılar. Shelbourne ise iç sahada konuk ettiği Derry City ile 1-1 berabee kaldı. St Patricks mağlubiyetinden sonra alınan 1 puan, biraz moral oldu diyebiliriz. UCD karşısında maçın net favorisiler. Shelbourne bu kez kazanarak ilk 3 umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Shelbourne rahat kazandı. UCD deplasmanında 4 golle kazanarak moral buldular.