İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

St Patricks Cork City Bahis Tahmini 07.07.2023

İrlanda Premier Lig’de alt sıralarda bulunan Cork City bu hafta deplsamanda, St Patricks’e konuk olacak. Saat 21.45’de start alacak mücadele nesine.com sitesinden yayınlanacak.

St Patricks ve Cork City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. St Patricks kazanır 1.55, beraberlik 4.20, Cork City kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

St Patricks Sürpriz 

St Patricks, İrlanda Premier Lig’de son haftalarda önemli sonuçlar almaya başladı. Geçen hafta son sıradaki UCD karşısında 7-0 kazanarak dikkat çektiler. Önemli bir galibiyet alan Jon Daly’nin öğrencileri rakibi lider Shamrock ile  puan farkını 4’e indirmiş oldu. Son 3 maçında 7 puan toplayan ve 2. sırada bulunan St Patricks bu hafta ise Cork City ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk umutlarını da arttıran St Patricks’in bu hafta Cork City karşısında da kazamması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde St Patricks’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Cork City Alt Sıralarda 

Cork City, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Drogheda United ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Cork City’de işler yolunda gitmiyor. İrlanda Premier Lig’de son 3 haftada yalnızca 1 puan alabildiler ve play out hattındalar. Colien Healy’nin ekibi bu hafta St Patricks’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Cork City’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

St Patricks – Cork City Maç Bilgileri

St Patricks – Cork City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

St Patricks'in ilk 11’i Belli mi?

St Patricks’in muhtemel kadrosu: Dean Lyness, Noah Lewis, Anthony Breslin, Sam Curtis, Jay McGrath, Jamie Lennon, Christopher Forrester, Ben McCormack, Jake Mulraney, Mark Doyle, Conor Carty

Cork City'nin ilk 11’i Belli mi?

Cork City’nin muhtemel kadrosu: Jimmy Corcoran, Gordon Walker, John O’Donovan, Cian Coleman, Matt Healy, Aaron Bolger, Kevin Custovic, Ally Gilchrist, Tunde Owolabi, Joseph Whitmarsh, Ruairi Keating

İddaa Tahmini

St Patricks’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta UCD engelini 7 golle geçen St Patricks, İrlanda Premier Lig’de 2. Sıraya yükseldi. Lider Shamrock’un puan kaybettiği haftada kazandılar ve puan farkı 4’e indi. Cork City ise play out hattında yer alıyor. Kümede kalma mücadelesi veriyorlar diyebiliriz. Geçen hafta Drogheda United ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta sadece 1 puanları var. St Patricks maçın net favorisi. Cork City karşısında da kazanarak yoluna devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: St Patricks 2 puan bıraktı. Lider Shamrock’un puan kaybetttiği haftada St Patricks’de puan kaybetti