İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Drogheda United Shamrock İddaa Tahmini 07.07.2023

İrlanda Premier Lig’de lider konumda yer alan Shamrock deplasmanda, Drogheda United karşısında 3 puan arayacak. Saat 21.45’de başlayacak mücadele nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Drogheda United ve Shamrock arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Drogheda United kazanır 5.00, beraberlik 4.00, Shamrock kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış. 

Drogheda United’ın İşi Zor 

Drogheda United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Cork City deplasmanına konuk olan Kevin Doherty’nin ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Dundalk’a 2-1 kaybettiler. Cork City ile beraber alt sıra mücadelesi veren Drogheda United’ı bu hafta yine zor bir karşılaşma bekliyor. Hunky Dorys Park’da lider Shamrock ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Shamrock Deplasmanda Kaybetti 

Shamrock, İrlanda Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Dundalk deplasmanına konuk olan Stephen Bradley’in öğrencileri karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Bu mağlubiyet ile 5 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. İrlanda Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Shamrock, en yakın takipçisi St Patricks’in 4 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Drogheda United deplasmanında favoriler ve kazanmaları bekleniyor. 

Drogheda United – Shamrock Maç Bilgileri

Drogheda United – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Andrew Wogan, Evan Weir, Cono Keeley, Elicha Ahui, Darragh Markey, Gary Deegan, Adam Foley, Emmanuel Adegboyega, Ryan Brennan, Dayle Rooney, Darragh Noone

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pöhls, Sean Gannon, Sean Hoare, Daniel Cleary, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Sean Kavanagh, Aaron Greene, Markus Poom, Johnny Kenny

İddaa Tahmini

Shamrock geçen hafta Dundalk deplasmanında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Hala lider konumdalar ama 2. Sıradaki St Patricks ile aradaki puan farkı 4’e inmiş oldu. Shamrock’un artık hata yapmaması gerekiyor. Drogheda United ise haftayı 1 puan ile geçti. Cork City deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Alt sıralarda yer alan Drogheda United’ın bu hafta işi zor. Shamrock’dan bu hafta 3 puan bekliyorum. Hunky Dorys Park’da kazanan taraf Shamrock olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Shamrock yine puan kaybetti. Drogheda United deplasmanında golsüz berabere kaldılar.