İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Brommapokjarna Degerfors İddaa Tahmini 08.07.2023

İsveç Allsvenskan’da son 2 maçını kaybeden Brommapojkarna evinde, Degerfors ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 18.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Brommapokjarna ile Degerfors takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Brommapokjarna galibiyetine 1.87, beraberlik tercihine 3.70, Degerfors galibiyetine ise 4.15 verildiğini görüyoruz.

Brommapokjarna 2 Maçtır Kayıp

Brommapokjarna, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği AIK Stockholm karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Hammarby deplasmanında 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından puan çıkartamayan Luis Pimenta’nın ekibi 8. Sıraya kadar geriledi. Grimsta’da oynadıkları son maçlarda kazanmakta zorlanan bir takım haline büründüler. Bu hafta sonu ise iç sahada Degerfors’u konuk edecekler. Maç öncesinde Brommapokjarna’da eksik yok.

Degerfors Alt Sıralarda

Degerfors, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sahasında IFK Varnamo’yu konuk eden Degerfors, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Üst üste 3 yenilgisini yaşayan Tobis Solberg’in ekibi tam 5 maçtır galip gelemiyor. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından İsveç Allsvenskan’da 13. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta sonu ise Brommapokjarna’nın konuğu olacak olan Degerfors’u zor bir 90 dakika daha bekliyor. Maç öncesinde Degerfors’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Brommapokjarna – Degerfors Maç Bilgileri

Brommapokjarna – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Grimsta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brommapokjarna'nın ilk 11’i Belli mi?

Brommapokjarna’nın muhtemel kadrosu: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Ludvig Fritzson, Tim Söderström, Kevin Ackermann, Oscar Pettersson, Nikola Vasic, Samuel Holm, Alexander Jensen

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Sondre Rossbach, Seid Korac, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Albin Mörfelt, Elyas Bouzaiene, Peter Gwargis, Joseph Claude Gyau, Gustav Willy Lindgren

İddaa Tahmini

Brommapokjarna, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 2 maçı da kaybetti. Önce Hammarby’e ardından ise AIK Stockholm’e kaybettiler. 8. Sıraya kadar gerileyen Brommapokjarna, bu hafta Degerfors ile karşılaşacak. Degerfors ise geçen hafta IFK Varnamo’ya 2-0 kaybetti. Son 3 maçtan puan çıkartamayan Degerfors, 5 haftadır ise galibiyet alamıyor. Play out hattına da iyice yaklaştılar. Brommapokjarna maçın favorisi. Degerfors karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brommapojkarna, öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Degerfors’a 2-1 kaybettiler.