İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

AIK Stockholm Hacken İddaa Tahmini 08.07.2023

İsveç Allsvenskan’da Cumartesi gününün ilk maçında Hacken deplasmanda, AIK Stockholm’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

AIK Stockholm ve Hacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. AIK Stockholm kazanır 3.45, beraberlik 3.70, Hacken kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış. Bu karşılaşmanın ‘karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstü’ seçeneğine Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

AIK Stockholm Sürpriz Yaptı 

AIK Stockholm, geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brommapojkarna deplasmanına konuk olan Bartosz Grzelak’ın ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da tam 9 maç aradan sonra galip gelen AIK Stockholm puanını 10 yaptı ve Göteborg’un üzerine çıktı. Şimdilik play out hattında bulunan AIK Stockholm bu hafta evinde, Hacken ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmadığını belirtelim. 

Hacken’dan Puan Kaybı 

Hacken, İsveç Allsvenskan’da puan kaybı yaşadı. Norrköping deplasmanına konuk olan Per Mathias Högmo’nun ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da üst sıralara oynayan Hacken, son 3 maçında 7 puan topladı. Lider Malmö’nün 5 puan gerisinde 3. sırada yer alan Hacken, bu hafta AIK Stockholm’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Hacken’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

AIK Stockholm – Hacken Maç Bilgileri

AIK Stockholm – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Jetmir Haliti, Erick Marcelo, Bilal Hussein, Abdulsalam Magashy, Aboubakar Keita, Rui Modesto, Omar Faraj, John Guidetti

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

İddaa Tahmini

AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da 9 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafat Brommapojkarna deplasmanında 2 golle kazanan AIK Stockholm, puanını 10’a yükseltti. Rui Modesto önderliğinde rahat kazandılar. Hacken ise Norrköping deplasmanında 2 puan bıraktı. Malmö’nün kazandığı haftada 2-2 berabere kaldılar. AIK Stockholm moralli. Hacken ise kazanmak istiyor. Şampiyonluk umutlarını devam etirme hedefindeler. Her iki takımında skor üreteceği zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, 3 puan almayı başardı. Play out hattındaki AIK Stockholm’u deplasmanda 2-1 ile geçtiler.