İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IFK Varnamo Djurgarden Bahis Tahmini 08.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. IFK Varnamo iç sahada, Djurgarden ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 16.00’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

IFK Varnamo ve Djurgarden arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. IFK Varnamo kazanır 3.30, beraberlik 3.50, Djurgarden kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

IFK Varnamo Sürpriz Peşinde 

IFK Varnamo, İsveç Allsvenskan’da 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Degerfors deplasmanında Albion Ademi ve Hampus Nasström’ün golleriyle 3 puan almayı başardılar. 2 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Peter Johansson’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu ise İsveç Allsvenskan’da Djurgarden karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Djurgarden 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Varbergs ile karşılaşam Kim Bergstrand’ın ekibi mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından puanını 24 yapan Djurgarden, 3. sıradaki Hacken ile aradaki puan farkını 5’e indirdi. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 6 karşılaşamda da yenilgi yüzü görmeyen Djurgarden bu hafta IFK Varnamo karşısında da 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Djurgarden’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

IFK Varnamo – Djurgarden Maç Bilgileri

IFK Varnamo – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Hampus Nasström, Emin Grozdanic, Victor Eriksson, Victor Larsson, Albin Lohikangas, Wenderson Nascimento, Simon Thern, Albion Ademi, Oscar Johansson, Gustav Engvall

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Marcus Danielson, Jesper Löfgren, Piotr Johansson, Rasmus Schüller, Elias Andersson, Haris Radetinac, Oliver Berg, Hampus Finndell, Lucas Bergvall, Joel Osoro

İddaa Tahmini

IFK Varnamo, 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta konuk oldukları Degerfors’u 2-0 mağlup ettiler. Puanını 15 yapan IFK Varnamo, play out hattının da üzerine çıktı. Djurgarden ise ilk 3 umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta Varbergs’i 2-0 mağlup eden Djurgarden’da yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. IFK Varnamo karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Hacken’ın takibini sürdüren Djurgarden, bu hafta da kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden çıkışını devam ettirdi. IFK Varnamo’yu deplasmanda 2-1 mağlup ederek üst sıra takibini sürdürdüler.