Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Viking Haugesund İddaa Tahmini 08.07.2023

Viking evinde Haugesund‘u konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 8 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleye, Viking Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Viking galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.50, Haugesund galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Viking Evinde Etkili

Geçtiğimiz hafta Valerenga deplasmanına konuk olan Viking, galibiyetlerine 2-1’lik skorla devam etmeyi başardı. Son dakika golü Bjarte Lunde Aarsheim ve ekibine 3 puanı getirirken, Viking son 3 haftadan galip çıkmayı başararak, zirve takibini sürdürdü. 12 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, kalesinde gördüğü 21 gole karşılık ise rakip fileleri tam 28 kez havalandırdı. Savunmada aradığı başarıyı bulamayan Viking, ilk haftalarda golcüleriyle güldü diyebiliriz. Zirve ile arasındaki puan farkını 1 maç eksiğe rağmen 9’da tutmayı başaran ev sahibi, bu hafta sahasında Haugesund’u konuk edecek. İç sahada sadece Molde’ye karşı bu sezon maç kaybeden Vking’in, bu karşılaşmada 3 gol bulmasına karşın, 10 kişi kalarak mağlup olduğunu belirtelim. Bjarte Lunde Aarsheim ve öğrencileri ilk haftadan itibaren iç sahada iyi bir performans sergiliyor.

Haugesund Geri Dönmeyi Başardı

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 12 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Haugesund, ilk haftada yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye çalışıyor. İlk 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden Jostein Grindhaug’un öğrencileri, son 4 haftayı ise 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece Molde deplasmanında mağlup olan konuk ekip, diğer 3 maçta ise Stromsgodset, Sandefjord ve Odds BK’yı mağlup etmeyi başardı. Odds BK karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan ve yoluna 11. sırada devam eden Haugesund, bu hafta ise Viking deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, dış sahada etkisiz kaldı.

Viking – Haugesund Maç Bilgileri

Viking – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Viking Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viking cephesinde Gianni Stensness ve Jost Urbancic’in sakatlıkları devam ediyor. Haugesund takımında Alexander Søderlund’un sakatlığı devam ediyor.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Herman Haugen, David Brekalo, Markus Solbakken, Shayne Pattynama, Lars Salvesen, Zlatko Tripic, Yann-Erik De Lanlay, Sander Svendsen, Djibril Diop, Patrick Yazbek.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Oscar Krusnell, Anders Baertelsen, Soren Reese, Peter Therkildsen, Adrion Pajaziti, Bruno Leite, Mads Sande, Bilal Njie, Magnus Christensen, Kevin Krygard.

İddaa Tahmini

İç sahada kolay maç kaybetmeyen Viking, son haftalarda üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Üst sıralara dahil olmayı başaran Viking, galibiyetlerine Haugesund karşısında devam edecek ve 4’te 4 yapmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zlatko Tripic ve Lars Jorgen Salvesen’in golleri, Viking’i galibiyete taşıdı. Ev sahibi rakibine gol şansı dahi tanımazken, 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.