Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki FC Lahti İddaa Tahmini 08.07.2023

İddaa fikstüründe 8 Temmuz Cumartesi günü yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, HJK Helsinki ile FC Lahti karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 14:00.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 1.33, beraberliğe 4.85, FC Lahti galibiyetine ise 9.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.00 olarak verilmiş.

HJK Helsinki Evinde Namağlup

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Honka deplasmanında mağlubiyetten zor kurtulan HJK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’da zirve takibini sürdürüyor. Golsüz eşitlikle geçen ilk yarının ardından, ikinci yarının başında 1-0 geriye düşen ev sahibinde, mağlubiyete engel olan gol son dakikada Bojan Radulovic’ten geldi. 15 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 7 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan HJK Helsinki, sadece lider KuPS Kuopio karşısında mağlubiyet yaşadı. Geçen sezon şampiyonluğu rakibine son maçta kaptıran ve sezon sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ev sahibi, bu kez zirveyi ele geçirmek ve şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan HJK Helsinki, bu hafta iç sahada FC Lahti’yi konuk edecek. Toni Koskela ve öğrencilerinin iç sahada mağlubiyet yaşamadığını belirtelim.

FC Lahti Alt Sıralardan Kurtulamadı

FC Lahti, Finlandiya Veikkausliiga’nın zayıf halkaları arasında yer alıyor. İlk 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarabilen Ilir Zeneli’nin öğrencileri, geri kalan 10 haftayı ise 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Kalesinde 19 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, Haka’nın ardından ligin en fazla gol yiyen takımları arasında yer alıyor. Son 2 haftalık fikstürü KTP Kotka ve KuPS Kuopio mağlubiyetleriyle bırakan FC Lahti, bu hafta liderin en yakın takipçisine deplasmanda konuk olacak. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve bir türlü toparlanmayı başaramayan konuk ekip, rakibine sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşatmak için sahada olacak.

HJK Helsinki – FC Lahti Maç Bilgileri

HJK Helsinki – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 14:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Marin Ljubic, Daniel Koskipalo, Juho Pirttijoki, Teemu Penninkangas, Samuel Pasanen, Tommi Jantti, Loorents Hertsi, Mikko Kuningas, Altin Zeqiri, Matheus Alves, Julius Tauriainen.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da lider dışında hiçbir rakibine 3 puan şansı tanımayan HJK Helsinki, evinde yoluna namağlup devam ediyor. Zirve takibine devam eden ev sahibi, FC Lahti karşısında rahat iç saha galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.78

intobet Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren FC Lahti, liderlik mücadelesi veren HJL Helsinki’yi deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip rakibinden 3 puanı tek golle aldı.