Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

KuPS Kuopio VPS İddaa Tahmini 08.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga lideri KuPS Kuopio ile en alt sırada yer alan VPS, 8 Temmuz Cumartesi akşamı karşıya karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadeleye, Savon Sanomat Areena ev sahipliği yapacak.

intobet, KuPS Kuopio galibiyetine 1.69, beraberliğe 3.65, VPS galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.50, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 4.41 oran veriyor.

KuPS Kuopio Evine Galibiyetle Döndü

Gol düellosunda 3 puan Finlandiya Veikkausliiga lideri KuPS Kuopio’nun oldu. Geçtiğimiz hafta FC Lahti deplasmanına konuk olan Simo Valakari’nin öğrencileri, 4 kez öne geçmeyi başardığı mücadeleden 4-3’lük galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. 15 hafta sonunda 10. kez sahadan galibiyetle ayrılan ev sahibi, en yakın rakibi HJK Helsinki ile arasındaki puan farkını 3’te tutmayı başardı. IFK Mariehamnn mağlubiyetinin ardından yeniden vites yükseltmeyi başaran KuPS Kuopio, son 5 haftalık fikstürü ise 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Geçen sezonun şampiyonu olarak zirve koltuğunu yeniden ele geçirmeyi başaran ev sahibi, bu hafta ligin en zayıf halkası VPS ile karşı karşıya gelecek. Lider olarak yoluna devam eden ekip, ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen 2. takımı olarak sahaya çıkacak.

VPS 7 Maç Sonra Kazandı

Geçtiğimiz hafta İnter Turku karşısında alınan 3-0’lık net galibiyet, VPS’nin en alt sıradan kurtulması için yeterli olmadı. Finlandiya Veikkausliiga’da tam 7 hafta sonra galip gelmeyi başaran konuk ekip, 12 hafta sonunda ise 2. kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden VPS, Christian Sund yönetiminde zor günler geçirmeye devam ediyor. Lider karşısında galibiyet arayacak olan VPS, 12 haftalık fikstürde attığı 9 golle, ligin aynı zamanda en zayıf hücum performansına sahip. Skor üretmekte fazlasıyla zorlanan konuk ekip, savunmada da aradığı başarıyı bulamadı ve 12 maçta 18 gol yedi.

KuPS Kuopio – VPS Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Savon Sanomat Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Collins Shichenje, Jaakko Oksanen, Ibrahim Cisse, Seth Saarinen, Clinton Antwi, Joona Veteli, Sebastian Dahlström, Urho Nissila, Gabriel dos Santos, Saku Savolainen.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Teppo Marttinen, Juhani Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Baba Mensah, Jesper Engström, Prosper Ahiabu, Antti Raisanen, Evgeni Bashkirov, Peter Godly Michael, Roni Hudd, Samu Alanko.

İddaa Tahmini

Son şampiyon olarak sezona başlayan ve liderlik koltuğunu ele geçiren KuPS Kuopio, ligin en zayıf performans grafiğini sergileyen VPS karşısında sezon boyunca gösterdiği savunma başarısını sürdürecek ve maç boyunca kalesini gole kapatacaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.60

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: VPS lideri deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Savio Roberto Juliao Figueiredo’nun golüyle galibiyete uzandıklarını söyleyelim. Kazananları tebrik ederiz.