UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hamrun Spartans Maccabi Haifa Maç Tahmini 11.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu kapsamında, Hamrun Spartans ile Maccabi Haifa kozlarını paylaşacak. Mücadele 11 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alıyor.

Rexbet, Hamrun Spartans galibiyetine 8.00, beraberliğe 4.75, Maccabi Haifa galibiyetine 1.36 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Hamrun Spartans’ın İşi Zor

Malta temsilcisi Hamrun Spartans, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Ev sahibi geçen sezon yaşadığı şampiyonlukla birlikte 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Üst üste 10 yıl Malta Premier Ligi’nde şampiyonluk hasreti yaşayan ekip, son 3 sezonda 2 kez mutlu sona ulaştı. Şampiyonluğun ardından şok bir kararla teknik adam değişikliğine giden Hamrun, göreve Luciano Zauri’yi getirdi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam eden ev sahibi, transfer döneminde 8 isimle anlaşma sağlarken, kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Sezonun ilk sınavını Maccabi Haifa karşısında verecekler. Tecrübesiz ve maç kondisyonu eksik olan Hamrun’un işi oldukça zor.

Maccabi Haifa’da Dego Dönemi

Maccabi Haifa cephesinde Messay Dego dönemi başlıyor. İsrail Ligat ha’Al Ligi’nin son şampiyonu olarak yeni sezon hazırlıkların devam eden konuk ekip, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise gruplara kalmayı başardı. Gruplara zayıf halka olarak veda etmelerinin yanı sıra, elemelerde büyük bir başarı gösterdiklerini söyleyelim. Ligde 3 sezondur şampiyonluğu kimselere bırakmayan konuk ekip, yeni hocasıyla 5 transfere imza attı. Hücum hattını güçlendiren Maccabi Haifa, 3 hazırlık maçına çıkarken, 3 maçtan da mağlup ayrıldı. Son 2 sezondur Avrupa sahnesinde izlediğimiz konuk ekip, rakibinden çok daha büyük bir Avrupa tecrübesine sahip. Maccabi Haifa takımı 1. Ön Eleme Turu’nun favorileri arasında gösterilmeyi hak ediyor.

Hamrun – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

Hamrun – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Don Robertson. Mücadele MFA Centenary Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hamrun’un 11’i Belli mi?

Hamrun’un muhtemel kadrosu: Henry Bonello, Karlo Bilic, Steve Borg, Joseph Zerafa, Matthew Mifsud, Emerson, Nemanja Krstic, Ryan Camenzuli, Jonny, Yuliyan Nenov, Roko Prsa, Uros Djuranovic.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Abdoulaye Seck, Shon Goldberg, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Dia Saba, Tjaronn Chery, Mahmoud Jaber,Frantzdy Pierrot, Dolev Haziza.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son sezon elemeleri geçerek gruplara kalmayı başaran Maccabi Haifa, tarihinde ilk kez devler sahnesinde mücadele edecek olan Hamrun karşısında rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.67

Rexbet Oranı: H2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Maccabi Haifa’dan deplasmanda gol yağmuru. Konuk ekip rakibini 4 golle mağlup etmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi’nde tur kapsını ardına kadar araladı. Kazananları tebrik ederiz.