UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rakow FC Flora Talinn Maç Tahmini 11.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Ön Eleme Turu heyecanı başlarken, 11 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati 21:00’de, Rakow Czestochowa ile FC Flora Talinn karşı karşıya gelecek.

Bets10, Rakow Czestochowa galibiyetine 1.18, beraberliğe 6.00, FC Flora Talinn galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.65, KGYOK 1.45 oran kazandırıyor.

Rakow İlk Kez Şampiyon

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rakow, Polonya Ekstraklasa Ligi tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Marek Papszun yönetiminde Legia Warszawa ve Lech Poznan gibi güçlü rakiplerini geride bırakan ev sahibi, son 2 sezonda 3 kupa kazandı. Sürpriz bir çıkışa imza atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rakow, yeni sezonda teknik adamla yollarını ayırırken, göreve Dawid Szwarga’yı getirdi. Transfer döneminde 10 yeni isimle sözleşme imzalayan ve kadrosunu yenileyen Rakow, hazırlık sürecinde 3 maça çıkarken, 3 maçtan da galip ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez mücadele edecek olan ekip, 1. Ön Eleme Turu’nda sürprizlerine devam etmek istiyor.

Flora Talinn Etkisin Sürdürmek İstiyor

Estonya Meistriliiga’da ilk 20 haftayı 14 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan FC Flora Talinn, averaj farkıyla liderlik ipini göğüslemeyi başardı. Jürgen Henn önderliğinde iyi bir sezon geçiren konuk ekip, en yakın rakibi Levadia Tallinn’e karşı puan farkını açmayı bir türlü başaramadı. Sezona son şampiyon olarak merhaba diyen FC Flora Talinn, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek. Geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Ön Eleme Turu’nda veda etmek zorunda kalan konuk ekip, güçlenen kadrosuyla bu sezon Avrupa serüvenine daha umutlu başlamasına karşın, zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya. Rakow karşısında sürpriz arayacak olan konuk ekip, 2 kulvarda birden zorlu fikstürden başarıyla çıkmakta zorlanacaktır.

Rakow – FC Flora Talinn Maç Bilgileri

Rakow – FC Flora Talinn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler. Mücadele Miejski Stadion Pilkarski Rakow Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rakow’un 11’i Belli mi?

Rakow’un muhtemel kadrosu: Jakub Rajczykowski, Oskar Krzyzak, Bogdan Racovitan, Gustav Berggren, Szymon Czyz, Wiktor Dlugosz, Bartosz Nowak, Mateusz Wdowiak, Vladislavs Gutkovskis, Fabian Piasecki.

FC Flora Tallinn’in 11’i Belli mi?

FC Flora Tallinn’in muhtemel kadrosu: Evert Grünvald, Marten Kuusk, Kristo Hussar, Markkus Seppik, Martin Miller, Konstantin Vassiljev, Sten Reinkort, Michael Lilander, Henrik Ojamaa, Rauno Alliku, Nikita Mihhailov.

İddaa Tahmini

Polonya Ekstraklasa Ligi tarihinde ilk şampiyonluğunu yaşayan Rakow, son yıllarda üst üste aldığı zaferlerle dikkat çekti. 2 sezonda 3 kupa kaldıran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez boy gösterecek. FC Flora Talinn ise zayıf halka olarak gösterilmesine karşın, sezonu erken açtı ve maç kondisyonu kazandı. Mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.28

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rakow iç sahada Vladyslav Kochergin’in attığı şık golle kazanırken, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda avantajlı konuma geçti. Ev sahibi maç boyunca savunmada hataya yer vermezken, hücum hattında ise bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi.