UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

KI Klaksvik Ferencvaros İddaa Tahmini 11.07.2023

KI Klaksvik ile Ferencvaros, 11 Temmuz Salı akşamı kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, mücadeleye Klaksvik Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, KI Klaksvik galibiyetine 7.50, beraberliğe 4.50, Ferencvaros galibiyetine ise 1.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Kl Klaksvik Galibiyet Peşinde

Kl Klaksvik sezona aldığı galibiyetlerle damga vurdu. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri, Faroe Adaları Meistaradeildin Ligi’nde çıktığı tüm maçları kazanırken, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. 16 maçtan 16 kez galip çıkmayı başaran ev sahibi, bu maçlarda tam 44 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Pall Klettskar ve Arni Frederiksberg ikilisi toplamda 22 gollük katkı sağladılar ve sezona damga vurmayı başardılar. UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine geçtiğimiz sezon 1. Ön Eleme Turu’nda veda etmek zorunda kalan Kl Klaksvik, bu kez Ferencvaros karşısında tur bileti arayacak. Ev sahibi zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya olsa da, sürpriz bir galibiyetle kazanma alışkanlığını yeni sezonda sürdürmek istiyor.

Ferencvaros Galibiyete Yakın

Macaristan temsilcisi Ferencvaros, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba derken, 3. Ön Eleme Turu’na kadar yükseldi ve gruplara kalma hedefine Karabağ mağlubiyetiyle veda etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise temsilcimiz Trabzonspor ile aynı grupta mücadele ettiler ve gruptan lider olarak çıkmayı başardılar. Son 16 Turu’na kadar çıkan konuk ekip, Macaristan Ligi’nde ise sezonu şampiyon tamamladı. İki kulvarda birden iyi sonuçlara imza atan ekipte, Stanislav Cherchesov dönemi devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Ferencvaros, tam 9 transferle kadrosunu güçlendirirken, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. 5 hazırlık maçını 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, Kl Klaksvik karşısında favori olarak gösteriliyor. Avrupa sahnesinde geçtiğimiz yıl gösterdikleri başarıyla, eleme turunun favori takımları arasında yer alıyorlar.

Kl Klaksvik – Ferencvaros Maç Bilgileri

Kl Klaksvik – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juri Frischer. Mücadele Klaksvik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KI Klaksvik’in 11’i Belli mi?

KI Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Jonathan Johansson, Deni Pavlovic, Patrick Da Silva, Rene Joensen, Odmar Faero, Jakup Biskopsto Andreasen, Luc Kassi, Claes Kronberg, Joannes Danielsen, Arni Frederiksberg, Borge Petersen.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Dénes Dibusz, Endre Botka, Samy Mmaee, Ibrahim Cissé, Eldar Ćivić, Anderson Esiti, Mohammad Abu Fani, Kristoffer Zachariassen, Balint Katona, Adama Malouda Traoré, Barnabás Varga.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi hedefiyle sezona başlayan Ferencvaros, hem kadro kalitesiyle hem de Avrupa tecrübesiyle 1. Ön Eleme Turu’nun favorileri arasında yer alıyor. Macaristan temsilcisi, Kl Klaksvik engelini geçmek adına ilk maçtan rahat bir galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.85

intobet Oranı: H2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin 90 dakikasında eşitlik bozulmadı. İki takımda maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanırken, tur şanslarını rövanş mücadelesine bıraktı. En net favorilerden biri olarak gösterilen Ferencvaros, yeni sezona beklediğimiz gibi galibiyetle başlayamadı.