UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lincoln Red Imps Karabağ İddaa Tahmini 11.07.2023

11 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Lincoln Red Imps ile Karabağ karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu mücadelesine Victoria Stadı ev sahipliği yapıyor.

intobet, Lincoln Red Imps galibiyetine 9.50, beraberliğe 5.00, Karabağ galibiyetine ise 1.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.95, beraberliğe 4.35, konuk ekibe ise 1.13 oran veriyor.

Lincoln Red Kadrosunu Güçlendirdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lincoln Red Imps, transfer döneminde hücum hattını güçlendirdi. Cebelitarık temsilcisi tam 6 transfere imza atarken, sağ kanat bölgesini tamamen yeniledi. Cebelitarık Premier Ligi’nde son 19 sezonu 17 kez şampiyon tamamlamayı başaran Lincoln Red Imps, ulusal başarılarıyla rüştünü ispatlarken, Avrupa maratonunda ise bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Geçen sezon Cebelitarık Premier Ligi’nin son şampiyon olarak UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele eden ev sahibi, Tobol karşısında aldığı mağlubiyetlerle devler sahnesine veda ederken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Skhupi engeline takıldı. Ülkesini ilk kez 2014 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmeyi başaran Lincoln Red Imps, tarihi boyunca hem devler sahnesi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde elemeleri geçmeyi başaramazken, sadece UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmayı başardı.

Karabağ Favori Taraf

Azerbaycan Premier Ligi’nin son şampiyonu Karabağ, son 10 sezonda 9. kez şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. Qurban Qurbanov’un göreve gelişiyle birlikte lige damga vurmayı başaran konuk ekip, 6 yıldır devam eden UEFA Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek istiyor. En son 6 yıl önde devler sahnesinde boy göstermeyi başaran Karabağ, 6 yıldır elemeleri geçmeyi başaramıyor. Yeni sezon çalışmalarını sürdüren konuk ekip, Juninho, Nihad Quliyev ve Hamidou Keyta transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele veren Karabağ gerek Avrupa tecrübesi, gerekse kadro kalitesiyle Lincoln Red karşısında favori olarak gösteriliyor. Son 3 hazırlık maçından galibiyet çıkarmayı başaramayan Karabağ, hazırlık maçlarında etkili olmayı başaramazken, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Lincoln Red – Karabağ Maç Bilgileri

Lincoln Red – Karabağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Vitalijs Spasjonnikovs. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lincoln Red’in ilk 11’i Belli mi?

Lincoln Red’in muhtemel kadrosu: Dayle Coleing, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Ethan Britto, Jack Çavuş, Mandi, Marco Rosa, Julian Valarino, Liam Walker, Kike Gómez, Nano.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Kevin Medina, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakibinden çok daha iyi bir performansa sahip olan Karabağ,  daha önce gruplara kalmayı başaramayan rakibi karşısına favori olarak çıkıyor. Karabağ’ın bu eşleşmede hata yapmayacağını ve ilk maçtan rahat bir galibiyetle çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.64

intobet Oranı: H2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakika ev sahibi Lincoln Red üstünlüğüyle geçilirken, Karabağ ikinci yarıda toparlandı ve bitiş düdüğüyle birlikte, ilk maçtan galip çıkmayı başardı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Yassine Benzia ve Redon Xhixha’dan geldi.