UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Shamrock Breidablik İddaa Tahmini 11.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Shamrock iç sahada, Breidablik karşısında avantaj arayacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

ShamrockBreidablik arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Shamrock kazanır 1.78, beraberlik 3.75, Breidablik kazanır ise 4.20 olarak açıklanmış.

Shamrock Turu Geçmek İstiyor 

Shamrock, geçtiğimiz hafta İrlanda Premier Lig’de yine puan kaybetti. Konuk oldukları St Patricks deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Dundalk deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Shamrock, bu puan kayıplarına rağmen liderliğini koruyor. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Stephen Bradley’in ekibi UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turuna katılmaya hak kazandı ve ilk turda Breidablik ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Shamrock’da önemli bir eksik yok. 

Breidablik Moral Buldu 

Breidablik, Şampiyonlar Ligi macerasına bu sezon erken başladı. 2 Ön Eleme turu oynayan İzlanda ekibi, önce Tre Penney’i 7-1, ardından ise Buducnost Podgorica’yı 5-0 mağlup etmeyi başardı. Bu kez 1. Eleme turunda ise Shamrock ile karşı karşıya gelecekler. Geçen hafta İzlanda Urvalsdeild’de Fylkir’ı konuk eden Oskar Thorvaldsson’un ekibi mücadeleden 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Shamrock maçı öncesinde moral buldular diyebiliriz. Bu hafta içi Shamrock’a konuk olacak Breidablik’de maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. 

Shamrock – Breidablik Maç Bilgileri

Shamrock – Breidablik Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pöhls, Sean Gannon, Sean Hoare, Daniel Cleary, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Sean Kavanagh, Aaron Greene, Markus Poom, Johnny Kenny

Breidablik'in ilk 11’i Belli mi?

Breidablik’in muhtemel kadrosu: Anton Ari Elnarsson, Damir Muminov.c, Alexander Sigurdsson, Höskuldur Gunniaugusson, Jason Svanthorsson, Viktor Örn Margeirsson, David Ingvarsson, Klaemint Olsen, Agus Edvald Hlynsson, Anton Ludviksson, Olvier Stefansson,

İddaa Tahmini

Shamrock, İrlanda Premier Ligi’nde geçen sezonu şampiyon olarak tamamladı. Bu sezonda da şampiyonluğun en güçlü adayılar ama son 2 haftada 5 puan kaybettiler. Liderliğini korumalarına rağmen son 2 haftada işler yolunda gitmiyor. Breibablik ise İzlanda Urvalsdeild’de zirve takibini sürdürüyor. Geçen hafta 5 gollü bir galibiyet alarak 4 maçlık kötü gidişata son verdiler. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda zor bir rakip ile eşleşitler. Shamrock karşısında turu geçmeleri zor. Shamrock’dan galibiyet beklentim var. İlk maçı kazanarak avantaj elde etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Breidablik sürpriz yaptı.İrlanda’da Shamrock’u 1-0 mağlup ettiler ve 2. eleme turuna yükselme adına büyük bir avantaj elde ettiler.